Daca nu iti lauzi tu munca, nu ti-o lauda nimeni! Fii masterchef in bucataria ta!

Asadar, am decis sa va arat si astazi un nou preparat gatit in bucataria mea cu „manutele astea doua”.

Pui cu rosii, boabe de porumb si alune.

Am luat trei catei de ustoroi, i-am facut bucatele, i-am calit un pic intr-un strop de ulei de masline (am vazut eu la Jamie Oliver ca doar ulei de masline foloseste), apoi am aruncat rosiile taiate cubulete dinainte- intotdeuna imi pregatesc constiincios ingredientele, fiecare in recipientul sau- am pus si puiul dupa ce rosiile au lasat un sos delicios pe fundul tigai.

IMG_20140703_200757033

Dupa o vreme am pus si boabele de porum. Am presarat peste minunatie si condimentele magnifice, iar mai tarziu am pus si niste marar proaspat tocat.

IMG_20140703_200747722

La final, ca un bonus, am azvarlit o mana de alune coapte.

Am mai lasat un pic sa scada sosul apoi am asezonat totul intr-o mare farfurie.

IMG_20140703_201109101_HDR

Pofta buna! 🙂

IMG_20140703_201040693_HDR

Treaba aceasta cu statul in bucatarie chiar poate fi o activitate foarte placuta. Chiar daca uneori miroase ingrozitor.

Nu stiu cum este la tine, dar la mine de fiecare data cand ne strangem, gasca, bucataria este locul preferat. M-am chinuit sa amenajez o sufragerie de toata frumustetea. Degeaba! Bucataria este locul de atractie maxima. Asta si pentru ca se fumeaza, dar si pentru ca, pentru multi dintre prietenii mei, bucataria este un loc intim care se pare ca ii face sa se destainuie fara probleme. Bucataria mea a auzit cele mai haioase glume, barfe de tot felul, dar au iesit si preparate cu adevarat delicioase.

Asa ca, daca o sa ma auzi cum ma laud cu ce am mai facut eu in bucatarie, nu o lua ca pe un lucru rau. Bucataria merita toata atentia si toata investitia pentru ca aici se intampla lucruri fermecate!