Masaj ca in Bali, relaxare totala in Bucuresti

Masaj ca in Bali, relaxare totala in Bucuresti

Masaj ca in Bali, am auzit atatea persoane care spun ca masajul balinez este cu adevărat special. Ca, daca incerci o data, devine microb. Si sincer, cam asa este!

Am descoperit un loc absolut minunat unde gasesti masaj ca in Bali si ai parte de relaxare totala, chiar în București.

Atmosfera, femeile balineze, aerul asiatic care se regaseste in fiecare colțișor, totul te face sa te simti cu adevarat relaxat încă de la intrare.

Aici, se pastreaza traditia cu sfințenie. Inca de la prima usa, te intampina Buddha, plin de ofrande pe care i le pun in fiecare dimineata domnisoarele atat de dragute si sfioase venite din Asia.

Este un întreg proces de care te poți bucura și cu adevărat poți simți pe pielea ta, aici, in capitala noastra, ce ai fi putut simți dacă ai fi ajuns in Bali. Ai o paleta larga de masaje din care poti alege si sincer, cel mai dragut este ca exista si masaj de cuplu. Asadar, poate fi si un cadou excepțional pentru persoana iubita sau poate pentru o prietena draga cu care iti poti impartasi o ora de plăcere și relaxare.

Masaj ca in Bali, relaxare totala in București

Am descoperit la Bali Temple Spa, ca pot scapa de durerile de spate îngrozitoare pe care le-am! Muzica, lumina difuză si mirosul imbietor de betisoare parfumate, ceaiul de ghimbir de dinainte. Absolut minunat! Masa care, stiu ca nu multi spun despre masa. Masa de masaj este extrem de importanta. Si este si mai placuta relaxarea cand te asezi pe o masa de calitate, super confortabila. Sa stai cu fata in jos intr-o gaura care este ba prea mare, ba prea dura, oricum ar fi, intr-un fel sau altul, incomoda, face ca tot momentul tau cu tine sa lase de dorit.

Aici, in schimb, chiar te poți bucura de tot!

Mai întâi de toate, iti spăla picioarele ca si cum ai fi vreo zeita. Apoi te lasa sa te asezi confortabil pe masa de masaj, dupa care, revine in camera domnisoara. Cu un glas suav te intreaba: „Totul in regula, putem incepe?”.

Cati întreabă dacă ești ok? Cati îți lasă cu adevărat impresia ca le pasa de tine?

Si apoi, experienta incepe! Simti cum fiecare muschi in parte se detensioneaza si cel mai placut, dupa parerea mea este momentul in care ajunge la cap, si iti maseaza si scalpul. Wow, as da orice pentru acest masaj, sa am parte de el zilnic!  Ca sa nu mai spun de uleiul pe care il folosesc. De o finete suprema! Uleiul iti lasa pielea ca de bebelus.

Asa ca, va recomand cu toata increderea acest loc absolut minunat!

Articole recente