Masaj ca in Bali, am auzit atatea persoane care spun ca masajul balinez este cu adevarat special. Ca, daca incerci o data, devine microb. Si sincer, cam asa este! 

Am descoperit un loc absolut minunat unde gasesti masaj ca in Bali si ai parte de relaxare totala, chiar in Bucuresti. 

Atmosfera, femeile balineze, aerul asiatic care se regaseste in fiecare coltisor, totul te face sa te simti cu adevarat relaxat inca de la intrare. 

Aici, se pastreaza traditia cu sfintenie. Inca de la prima usa, te intampina Buddah, plin de ofrande pe care i le pun in fiecare dimineata domnisoarele atat de dragute si sfioase venite din Asia.  

Este un intreg proces de care te poti bucura si cu adevarat poti simti pe pielea ta, aici, in capitala noastra, ce ai fi putut simti daca ai fi ajuns in Bali. Ai o paleta larga de masaje din care poti alege si sincer, cel mai dragut este ca exista si masaj de cuplu. Asadar, poate fi si un cadou exceptional pentru persoana iubita sau poate pentru o prietena draga cu care iti poti impartasi o ora de placere si relaxare. 

Masaj ca in Bali, relaxare totala in Bucuresti

Am descoperit la Bali Temple Spa, ca pot scapa de durerile de spate ingrozitoare pe care le am! Muzica, lumina difuza si mirosul imbietor de betisoare parfumate, ceaiul de ghimbir de dinainte. Absolut minunat! Masa care, stiu ca nu multi spun despre masa. Masa de masaj este extrem de importanta. Si este si mai placuta relaxarea cand te asezi pe o masa de calitate, super confortabila. Sa stai cu fata in jos intr-o gaura care este ba prea mare, ba prea dura, oricum ar fi, intr-un fel sau altul, incomoda, face ca tot momentul tau cu tine sa lase de dorit. 

Aici, in schimb, chiar te poti bucura de tot!

Mai intai de toate, iti spala picioarele ca si cum ai fi vreo zeita. Apoi te lasa sa te asezi confortabil pe masa de masaj, dupa care, revine in camera domnisoara. Cu un glas suav te intreaba: „Totul in regula, putem incepe?”. 

Cati intreaba daca esti ok? Cati iti lasa cu adevarat impresia ca le pasa de tine? 

Masaj ca in Bali, relaxare totala in Bucuresti

Si apoi, experienta incepe! Simti cum fiecare muschi in parte se detensioneaza si cel mai placut, dupa parerea mea este momentul in care ajunge la cap, si iti maseaza si scalpul. Wow, as da orice pentru acest masaj, sa am parte de el zilnic!  Ca sa nu mai spun de uleiul pe care il folosesc. De o finete suprema! Uleiul iti lasa pielea ca de bebelus.

Asa ca, va recomand cu toata increderea acest loc absolut minunat!