Scapa de celulita, rapid si eficient in doar cateva sedinte de LPG

Sincer iti zic, initial nici n-am crezut in aparate minune. Am tot auzit despre diverse proceduri care te scapa de celulita, te subtiaza, te slabesc instant. Am zis ca este doar propaganda, dom’ne. 

Asta pana sa incerc pe pielea mea! Stii cum se zice: „Pana nu incerci pe pielea ta, nu comenta!”. Corect! Bine zis. M-am programat initial la o sedinta. Am zis ca dintr-o sedinta imi dau seama daca face ceva sau nu. Si de fapt, am zis ca si daca nu are vreun efect, senzatia este foarte placuta si merita incercata. 

Asadar, dupa prima sedinta de LPG, m-am convins. Am zis ca asta este procedura care imi trebuie si ma va face sa ma simt bine si sa ma bucur si de o piele neteda, ferma. Fetele mi-au zis: „Mai Damiana, dintr-o sedinta nu iti dai seama de nimic. Se vede ceva, dar nu rezultatul dorit. Incearca mai multe sedinte.”. 

Zis si facut. In primele 4 sedinte LPG am zis ca s-a intamplat ceva. 

Scapa de celulita, rapid si eficient

In primele 4 sedinte de LPG, iti apare si celulita pe care n-o aveai! Este ceva normal. Iese la suprafata precum caimacul cand fierbi laptele. Mai si ce nenorocire a fost!

Abia dupa a 5-a sedinta de LPG am inceput sa vad ca scap de celulita. Serios iti zic! Dupa a 5-a sedinta, viata s-a schimbat. Pielea s-a uniformizat, s-a tonifiat si unde aveam surplus, am inceput sa scap de el. 

Stiti voi fetelor, zona cea mai dificila de lucrat in sala de fitness este coapsa interioara. Ei bine, cu ajutorul acestei proceduri am inceput sa scap de nenorocirea aia de grasime acumulata de la statul pe scaun si lipsa sportului. 

Dupa a 6-a sedinta, cu adevarat nu iti mai faci griji in privinta hainelor scurte si nici nu mai ai stresul ca nu esti bronzata suficient pentru a te expune in ceva mini. 

Asa ca, scapa de celulita rapid si eficient, fara durere in doar cateva minute. Mai exact, o sedinta de relaxare si placere dar si eficienta impotriva celulitei, dureaza 40 de minute.