Eu si cratita

Last Updated: 24/01/2011By 1,4 min read3 Comments on Eu si cratitaTags: , , , , ,

Da mi-am descoperit o noua pasiune „gatitul”.  Sa va explic: cand eram eu mica, mama ma punea sa o ajut in bucatarie, de unde am invatat sa toc legumele (cateodata si cu carne :)))), sa curat una alta, sa degust (asta este preferata mea), intr-un cuvant sa fiu prietena cu bucataria.

Tot de mica mi-am inceput si cariera de bucatar, acum sunt bucatar sef :)))

Cred ca cel mai prost fel de mancare facut vreodata a fost…once upon a time  nu am gasit pui decongelat asa ca am luat congelat, pe care l-am pus la decongelat in cuptorul cu microunde(de fapt eu vroiam un gratar de pui, o nimica toata), de aici a iesit o intreaga „nebunie” mmmmm, a da si am primit si aprecieri pe masura , ” e bun? daaa e foarte bun (ironic)”, si eu am bagat capul in pamant, dar nu a fost vina mea, magazinul a fost de vina penru ca nu aveau pui DECONGELAT!!!

Asa sa revin, cu toate astea aceasta experienta a fost notata, trebuia sa fac si d-astea (urate, naspa, groaznice), iar in aceasta seara am facut o mancare de linte plus ciorbita de linte.

🙂 chiar a iesit bun si nu am dat eu nota, ci o bucatareasa adevarata.

Indicatiile pentru mancarica au venit de la Marce, ” Damiana iei lintea o fierbi vreo 1h 30 min, o scurgi, tai marunt 3, 4 cepe , le calesti dar nu asa prajite prajite, usor fierte, adaugi rosii, siiii piesa de rezistenta carnaciori”, zis si facut nu am respectat chiar ca la carte, pentru ca nuuuu pot, dar a iesit ok…zic eu.

Daca nu moare nimeni pana maine inseamna ca pot sa o notez si pe asta, cine stie…poate scriu o carte de bucate 😉 sau nu :)))))))))))

[nggallery id=1]

Articole recente