„Herastraul” o data pustiu

Daca mai acum ceva timp in parcul Herastrau, din minunata capitala zareai 3 perechi de picioare, acum totul s-a schimbat.

Mi-am ales cea mai proasta zi in care sa ma plimb si eu, pe stilul „relax” in parc, DUMINICA. Oameni buni daca simtiti nevoia de relaxare, de liniste sau vreti sa va detensionati, nu va duceti in Herastrau. Ore de varf 17:00-18:00! N-am mai vazut atatia oameni pe metru patrat de la ultimul concert (iar ultimul a fost Madona). Copii, batrani, oameni care se iubesc pe iarba in vazul lumii, injuraturi (ca fara nu se poate), si sa nu uitam, mirosul micilor vesnici si cozile interminabile la inchirieri barci sau hidrobiciclete. Pe langa toate astea mai pui: zeci de biciclisti plus „rolisti” plus mame cu carucioare. Cu toate astea exista si partea buna, poti admira lebadutele, pestutii de jumatate de metru si cativa pauni foarte simpatici.

Ce mi s-a parut mie cel mai interesant? Ca la un moment dat, undeva in spatele parcului exista un loc de joaca sau ma rog spatiu pentru caini. Dar, ca sa iti aduci cainele acolo trebuie sa respecti niste reguli. Vezi pozele.

[nggallery id=46]

Articole recente