Iubirea „pacat” mare

Last Updated: 05/02/2016By 1,2 min read0 Comments on Iubirea „pacat” mareTags: , , , ,
 Peste tot vezi tot felul de definitii, interpretari  sau dezbateri pe aceasta tema – IUBIREA.

Dar de ce sa nu vorbim despre iubirea neimpartasita, sau iubirea dureroasa, nabadaioasa sau indarjita 🙂

Imi plac povestile pe care le aud in stanga si in dreapta despre relatiile acelea cu „batai”, aruncat de haine pe geam, mancare arsa, cuvinte grele. Cred ca nu exista relatie in care sa nu te certi macar o data. De fapt de ce ne certam? Pentru ca ne place „circul”, ne place sa avem pentru ce sa ne impacam, pentru ce sa scoatem ochii sau pentru ce sa ne creasca tensiunea. Imi zicea cineva azi, si anume Calutul (in acte Vlad Andrei) ca femeile si barbatii sunt la fel, ca atat femeile cat si barbatii vor aceleasi lucuri si au aceleasi obiceiuri. Moment in care am sarit in sus (partea feminina de la discutie eu si Raluca aka TzoTzo), „nu e adevarat, voi sunteti mai ….si voi faceti…si voi, si voi ,voi voi barbatii.

Acum pe bune ziceti voi ca nu este asa, ca nu sunt barbatii mai barfitori ca femeile, ca nu inseala ei prima data… dupa care (eventual ) noi, ca nu se plang ei mai mult ca noi?!

Femeile si barbatii niste animale greu de inteles, greu de multumit and the hardest  thing -greu de satisfacut. Vreau sa dezbatem acest subiect sa aud si alte pareri…

Articole recente