plaja kudos

Plaja Kudos s-a mutat in Bucuresti

Plaja Kudos s-a mutat in Bucuresti

Ce fac baietii si fetele cand nu isi permit sa mearga la mare, chiar pe minunata plaja „Kudos”, renumita plaja din Mamaia? Aduc plaja la ei.

Undeva in Bucuresti niste baieti, de dupa blocurile gri s-au gandit ei ca ar fi frumos, in cazul in care nu au posibiliatatea de a se distra in fiecare zi de vara pe plaja Kudos, sa isi faca ei propria lor plaja, ceva mai mica ce-i drept, dar o au.

Partea si mai buna este ca nu conteaza starea vremii Kudos-ul acolo ramane, nu vin valurile peste ei, nu le intra nisip in ochi si nici vreo ramasita de scoica prin alte parti ale corpului.

Asta este partea cea mai frumoasa la noi, romanii. Mai nene suntem inventivi. Si daca nu ne permitem sa avem obiceiuri costisitoare stim sa le reinventam si sa gasim variante care sa ne aduca aceeasi satisfactie. 

Era o vreme cand plaja Kudos era una dintre cele mai bine cotate plaje de pe litoral. Acolo se aduna lumea buna. Asa ca ce s-au gandit oamenii acestia, cu mai putine posibilitati, poate, hai sa facem plaja Kudos si la noi aici in ograda. De ce sa mai stai ore intregi in trafic pentru a ajunge pe o bucata de nisip cand o poti ajunge la aceeasi satisfactie intr-un timp cu adevarat scurt. 

Pana la urma soarele e acelasi pe cer si ajunge pentru toata lumea. De ce sa nu fie o plaja Kudos si in Bucuresti? E atata spatiu pentru orice iar de imaginatie se pare ca nu ducem lipsa. 

Daca relaxarea poate fi si intr-o varianta mai simpla si la fel de eficienta, d ece nu? De ce sa nu iti pui mintea la contributie si sa inventezi ceva care este cu siguranta pe placul multora. 

plaja kudos

Articole recente