Acasa Sa gatim Sa traiasca ceaunul :)

Sa traiasca ceaunul :)

2 min read
0
0

Ca sa fie traditia dusa pana la capat nu a lipsit nici ciorba de potroace :

Ingrediente:
500 g carne cu oase de curcan, gaina, rata sau gisca,
200 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina),
o ceapa mijlocie,
o lingura de orez,
1/2 l zeama de varza,
un galbenus,
100 ml smantana sau iaurt,
sare,
leustean.

Si extra ciorba d burta:

Timp de preparare:
2 ore si 15 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1,2-1,5 kg burta de vita
2 morcovi
1 ceapa mai mare
1 pastarnac
1 ardei gras
50 g telina
cateva frunze de telina cu codite
1 legatura leustean
2 litri bors
4-5 lingurite bicarbonat
50 ml otet
2 cuburi/lingurite concentrat vita
1 galbenus
2-3 linguri smantana
sare, piper, zahar dupa gust.

De mare senzatie!

Dupa nunta si rasplata.

Facebook Comments
Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Sa gatim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititi si

Tort cu dovleac * Desert rapid

Tort cu dovleac * Desert rapid Am zis ca daca tot vine Holloween-ul sa iti propun un deser…