Sa traiasca ceaunul 🙂

Ca sa fie traditia dusa pana la capat nu a lipsit nici ciorba de potroace :

Ingrediente:
500 g carne cu oase de curcan, gaina, rata sau gisca,
200 g zarzavat (morcov, patrunjel, telina),
o ceapa mijlocie,
o lingura de orez,
1/2 l zeama de varza,
un galbenus,
100 ml smantana sau iaurt,
sare,
leustean.

Si extra ciorba d burta:

Timp de preparare:
2 ore si 15 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1,2-1,5 kg burta de vita
2 morcovi
1 ceapa mai mare
1 pastarnac
1 ardei gras
50 g telina
cateva frunze de telina cu codite
1 legatura leustean
2 litri bors
4-5 lingurite bicarbonat
50 ml otet
2 cuburi/lingurite concentrat vita
1 galbenus
2-3 linguri smantana
sare, piper, zahar dupa gust.

De mare senzatie!

Dupa nunta si rasplata.

[nggallery id=48]

Articole recente