automobil

Automobil cu rezervor de 300 de litri

automobilAutomobil cu rezervor de 300 de litri … Stateam si ma gandeam eu asa , cum ar fi sa ai un automobil cu un rezervor de 300 de litri ? Dar, automobilul sa consume cat consuma masina mea, cam 6 % sa zic, medie. Cred ca nu as sti unde sa merg mai intai, ce drum sa parcurg.  Bine, daca stai sa te gandesti cat de costisitor este un astfel de plin cred ca incepi sa iti doresti sa apelezi la alt mijloc de transport.

Ieseam din tara si la ultima benzinarie de pe teritoriul romanesc alimentez, cand, in dreapta mea, pompa pentru tiruri cu acest afisaj frumos si m-a cam pus pe ganduri.

Da, mi se mai spune si „tirista”. Imi place sa conduc si sincer cred ca pentru experinta mi-ar placea sa conduc si un tir. Sa vad si eu cum e, cum fuge. Cu siguranta ca as consuma 300 de litri cu o alta senzatie. Si totusi parca nu m-as inhama la un drum lung cu tirul. As ramane pe o masina mica, confortabila. Cu muzica potrivita si compania placuta poti cutreiera lumea fara probleme. Unde mai pui si ca daca ai avea 300 de litri de combustibil, asa sa ii ai „in buzunar” fara sa stai sa iti faci griji ca nu ajungi acolo unde iti doresti.

Mi-as dori sa fac inconjurul lumii cu o rulota. Sa campez unde vreau eu, fara sa imi fac planuri, fara griji ca nu gasesc cazare, sa ma duca drumul unde vrea el. Daca ma ia somnul sa trag pe dreapta unde vreau eu.

Eh, vise taica, vise. Raman la dorinte mai palpabile cu toate ca nu e rau deloc sa visezi. Cica ceea ce gandesti, ce iti doresti, daca iti doresti din toata inima, universul lucreaza pentru tine. Cine stie poate cand te astepti mai putin, un vis poate deveni realitate. Asa ca: Viseaza, spera si doreste-ti!

Articole recente