De ce sunt barbatii privilegiati?

In week-end am dat o fuga pana la „Taverna Sarbului” din Sinaia. Nu era asta planul initial. Am vrut sa ajungem intr-un alt loc. Evident, la norocul meu, ne-am ratacit un pic prin munti. Am incercat pentru a doua oara sa ajungem la „Babele”, a treia oara o sa fie cu noroc. Nu este greu de ajuns, numai ca sunt tot felul de obstacole pe drum. Si nu sunt eu de vina ca ne-am ratacit. Relaxarea este de vina. Te pierzi cu ochii la natura si peisaje frumoase… Pierzi notiunea timpului si se intampla… Deviezi fara sa iti dai seama de la traseul initial.

Cum este si vorba aceea: „Socoteala de acasa…”.

Si cum spuneam, am facut un mic popas sa ne potolim stomacelele. Tin mult la curatenie, igiena asa ca inainte de toate, speli manutele. Zis si facut, baietii s-au dus la baie si au stat ceva, asta pentru ca au avut ce vedea. De ce? De ce sunt barbatii privilegiati?

La toaleta barbatilor, peretii sunt tapetati cu poze „inspirationale”. La femei, daca gasesti o floare artificiala intr-unul din 10 localuri. O floare aruncata intr-un colt.

Ca sa nu mai spun de alte pretentii. De ce la barbati se gandeste lumea? Ei de ce sa fie tratati altfel. Parca eram egali. Sau cel putin asa ne-am luptat , sa ajungem la egalitate. Egalitate, cucu. Si eu as vrea sa vad niste poze cu barbati simpatici cand ma duc la toaleta. Si eu as vrea sa ma amuz citind diverse mesaje, ca am mai vazut si panouri cu mesaje haioase agatate prin toalete. Ok, noi oricum avem treaba cu oglinzile in general, dar… Nu ne putem uita non stop la noi.

Fie,  avem si noi avantajele noastre. Toaletele de dama sunt mai curate si miros mult mai placut decat cele pentru barbati.

Noi de ce nu avem in toaleta fetelor poze cu barbati frumosi???