viata

Din categoria : viata la tara

Viata la tara… Intotodeuna mi-a placut viata la tara. Am vazut ca este un trend in ultima vreme. Parca tot mai multi trag catre origini. Oameni cu functii mari, vor sa se stabileasca la tara, sa creasca gaini si sa ude florile. Nu degeaba bunicii nostrii erau mai fericiti si mai plini de viata. Ca sa nu mai spun de varsta. Varsta nu si-o aratau pana pe la vreo 70 de ani. Erau luminiosi si zambitori chiar daca, si ei avea problemele lor. Cred ca viata la tara te intinereste si cumva iti spala creierul.

Am cunostinte care s-au mutat la tara, cum se zice, lasand nebunia orasului pentru a creste diverse animale ori legume. Acum au grija de ograda si chiar daca stau la tara, au internet. Asa ca nu sunt „inapoiati” cum ai putea considera. Au de toate. Tehnologia a avansat chiar si in locurile cele mai ascunse. Totul este sa fii deschis si sa stii unde sa cauti. Plus, sa stii ce sa cauti. Viata la tara poate fi adaptatata vremurilor noastre, cu siguranta. Pe de-o alta parte, faptul ca pe vremuri, era mai putina tehnica, te-ar ajuta in zilele noastre sa mai uiti o vreme de ajutorul micilor cercetatori ori savanti. Pentru o vreme poti, incearca sa stai fara telefon, internet sau orice alt device care te-ar putea incarca iar cu griji.

Cred ca as face fata muncilor grele de la tara.

Cel putin la tunsul ierbii ma pricep, ce pot sa zic.  Cum nu pot sta prea mult locului, intr-un exces de plictiseala, am descoperti aceasta masinarie, care in ciuda aparentelor, nu este tocmai greu de manevrat.

Se ia un echipamnet de scandal, pantaloni vechi, rupti,  un tricou (pe al cui il gasesti) , papuci, si din pacate ochelari de soare, pentru ca nu am avut altii.  Pornesti motoru si da-i bataie.

Partea cea mai nasoala este ca te umplii de iarba din cap pana in picioare insa rezultatul (gaini fericite ca au ce papa) ,  merita.

Si sincer chiar este o activitate relaxanta, exceptand durerile de spate de dupa, in rest este chiar ok.

[nggallery id=118]

Articole recente