Dupa ce criterii iti alegi numarul de inmatricalre al masinii? Este o intrebare care ma macina in fiecare zi in trafic.

Cand vad numere cu „BOS”, „FUT”, „SEX”, „SRI”, si lista poate continua cu nenumarate exemple de numere „de smecheri”, ma tot intreb „De ce ?”.

cauciucuridirect.ro

De ce sa iti pui astfel de combinatii? De unde vine inspiratia asta nebuna?  Un astfel de numar parca este o eticheta pentru unii. Se comporta in conformitate cu numarul pe care il „poarta”. Exemplu, cei cu numarul „BOS”, nu cred ca am ratat vreunul care sa nu fie pe bune „BOS” la volan. Oamenii chiar au impresia ca sunt cel putini „regii soselelor”. Unde mai pui ca daca au vreo  fita de masina, sunt clar cu mana stanga scoasa pe geam , etalandu-si un minunat ceas (fara sa dau nume) sau tragand cu pofta dintr-o tigara… Nu stiu, au o eticheta pusa din start in functie de numarul de la masina, cel putin eu asa cred. Mai bine zis, eu asa cataloghez. Numarul de inmatriculare chiar poate spune multe despre personalitatea celui care conduce masina.

Nu cred ca iti pui un numar fara sa-l asociezi cu ceva, cineva, o situatie. Bine, mai exista si varianta in care nu iti alegi numar de inmatriculare preferential si iti pica la nororc , dar, daca vezi vreun numar tampit, cred ca mai bine ceri preferential si iti alegi ce vrei tu. „Dai un ban si stai in fata” zice o vorba. In cazul asta, se aplica.

Cei din imagine au fost foarte inspirati , unu are „DAR”, altul „HAR”, ambii foarte norocosi 🙂 Deja imi imaginez, unul este exagerat de darnic si atunci a vrut sa se vada asta de la distanta. Iar celalalt are un har… Are un har pe care il foloseste cu succes.

P.S ” DAR-ul” i-a taiat fata „HAR-ului” , faza asta nu am mai surprins-o :))))

numarul de inmatriculare