Groapa de gunoi s-a mutat pe malul Dunarii , chiar da! Ceea ce mi-au vazut mie ochii si cu siguranta ca si tu ai mai intalnit o groapa care sa iti atraga atentia.

Cica sa vina turistii sa vada ce tara minunata avem si cand colo vad numai gunoaie.

Cum este posibil ca marginea unui drum care mai este si de tranzit international si anume Bucuresti-Timisoara (mai exact la Orsova) , sa fie plina de gunoaie?

Asfaltul este minunat , privelistea la fel, te cam doboara mirosul , dar hai sa zicem ca nu deschizi geamul, sau ma rog daca e sa cobori din masina sa faci o poza te tii de nas. Dar ce te faci cand te astepti ca poza sa fie una minunata , de aratat tuturor si cand colo in loc sa redai splendoarea naturii , arati nesimtirea celor care au mai oprit si ei in acelasi loc in care ai oprit si tu. Si hopa groapa de gunoi.

Ma uitam in zare, la vecinii nostri sarbi, ma nene la ei totul pare ordonat si curat. Case frumos aliniate , pana si copacii par mai verzi, de gunoaie nu pot sa zic daca sunt sau nu ca n-am avut faza lunga 🙂

Si te uiti la noi , unde il intalnesti pe „Gicu” – un catel amarat care isi cauta prin gunoaie masa pe ziua respectiva. Ti se rupe sufletul…

Dar na , asta e tara in care traim . Asa stim sa ne aratam noi educatia prin mizerie si nesimtire. Si chiar insistam sa se vada cat de educati suntem. Cred ca daca numaram groapa cu groapa, ajungeam la suma mai mare decat numarul bisericilor pe care le avem. Iti dai seama cum ar fi sa avem in loc de „groapa de gunoi” de pe marginea drumului, copacei, bancute, diverse povesti care ne bucura ocheanul. Bine, unde este necesar, nu zic acum sa apara bancuta in vreo curba cu vizibilitate redusa.

Ma rog, degeaba ne amaram noi, astia, cativa care urlam, daca tot noi, astia care urlam, nu aplicam ceea ce scoatem pe gura. Am mai vazut eu d-astia care au gura mare si pana la urma gunoiul tot pe geam ajunge.