oficial

Oficial a venit primavara

Oficial primavara

Se spune ca berzele semnifica venirea primaverii.

Dupa parerea mea primavara este cel mai frumos anotimp. Cum fiecare copacel prinde viata. Cum peisajele se transforma cu fiecare clipa trecuta. Oficial incepe sa prinda totul culoare si starea ta de spriti de schimba. Faptul ca esti incantat de o priveliste senina, ajuta mult psihicul. Nu e asa? Cand te uiti pe geam si vezi o lumina mohorata parca si starea ta emotionala se schimba.

Cand privesti cerul senin, alt om esti. Oficial ti-e mult mai bine si orice lucru rau, sa spun, care ti-ar putea schimba starea, nu te afecteaza. Doar pentru ca este frumos afara si tu esti un om mai frumos. Nu cred in chestia asta cu astenia de primavara. Cred ca oricand vezi frumosul intri automat intr-o stare de beatitudine. Si mai mult de atat, fara sa iti dai poate seama, zambesti.

O data cu venirea primaverii, oamenii isi mai descretesc fruntile. Si cred ca daca am primi oficial primavara in suflet am reusi sa fim mai buni. Fii bun tot timpul! Ne tot indeamna filozofii, psihologii si toti frumosii acestia. Incerci, te straduiesti cat poti. Insa cand vine primavara, abia atunci, esti cu adevarat un om mai bun. Cred ca din cauza ca vezi cum natura se transforma. Cresterea frunzelor verzi, inflorirea si sunetul pasarelelor, toate acestea, iti mangaie sufletul, iti linistesti gandurile. Parca  fara sa vrei, subconstientul multumeste naturii prin zambet si luminozitate.

Totusi, primavara a devenit prea scurta. Asta este problema, nu ai timp sa te bucuri de toate cele de mai sus.

In cateva saptamani, cica de primavara, ajungi sa iesi afara si sa dai piept cu valul de caldura ( 30 grade celsius). Mainile ti se umezesc, picioarele ti se inmoaie si s-a dus toata starea de beatitudine.

Ma ingrozesc cand ma gandesc ca vor veni zilele caniculare care, din cate am intels,  incep de pe acum , din Mai.

Partea buna: te bucuri de peisaje.

[nggallery id=110]

Articole recente