pizza

Iubirea de foame nu tine, dar o pizza da!

Iubirea de foame nu tine, dar o pizza da!

O pizza facuta in casa tine de foame si poate intretine si iubirea!  Altfel gandesti si privesti lucrurile cu burta plina.

Daca vrei sa ai parte de momente fericite si implinite, hraneste-ti trupul si asa va primi si sufletul tratamentul de care are nevoie.

Daca nu ai ce face de Dragobete te sfatuiesc sa faci o pizza in casa, sa chemi fetele si sa va faceti de cap! Bine, fie, ii dai si iubitului o felie. Merita si el o bucatica din „tine”. Daca iti place sa pui suflet in tot ceea ce faci, cu siguranta ca aceasta varianta de pizza este parte din tine.

Drept urmare, ingrediente…

PENTRU BLAT:

– 500 gr faina;

– jumatate de pachetel de drojie;

– doua linguri de smantana;

– 1 ou;

– apa fiarta;

– sare, zahar.

Amesteci tot dupa care lasi un pic la crescut.

Asezi aluatul intr-o tava dupa care, pe deasupra ungi aluatul cu sos de rosii, apoi arunci sunca presata, bacon, ciuperci, masline, cascaval, branza (in functie de preferinte).

Apoi, lasi la cuptor circa 30 de minute.

Stiu, este mult mai simplu sa dai o comanda la o firma de pizza delivery, dar o sa iti dau cateva argumente pe care ar fi bine sa le iei in seama. In primul rand, ceea ce faci tu cu mana ta :)) „se numeste un lucru bine facut”. Stii sigur ce ingrediente pui, ce termen de valabilitate au si mai mult de ata, cu siguranta ca vei alege produse care arata foarte bine si iti sunt pe plac.

Nu zic, sunt bune si cele de la delivery. mai ales cand te „urla” si dai din colt in colt, verifici frigiderul care suiera, frigiderul care nu intelege de ce mai este in priza daca nu are nimic in el. Atunci, pui mana pe telefon si sunt la pizza. In cazul in care esti pretentios si iti place sa fi atent la sanatatea ta, prepara-ti tu, singur, masa.

Rezultatul final este delicios!!! Pofta buna!

Happy Dragobete’s day 🙂 !

[nggallery id=131]

 

 

Articole recente