Cu greu gasesc cuvintele sa exprim ce simti atunci cand ai o arma in mana…

A fost pentru prima data cand am facut cunostinta cu un pistol si pot spune ca simti o putere imensa, simti ca detii controlul, simti ca toate grijile, problemele dispar cu un singur foc.

Am descoperit un poligon in Bucuresti unde poate merge oricine. Nu iti trebuie permis de port arma, treci pragul doar cu ganduri pasnice, o tinuta lejera si multa forta.

Poligonul este pe Soseaua Oltenitei nr 104-111, sediul UTI dar pentru mai multe detalii va trimit catre site:  www.poligondetir.ro

Poligon Tir UTI

Am intalnit niste oameni minunati care iti fac un instructaj pe intelesul tuturor,  iti dau incredere in tine si iti sunt alaturi in fiecare clipa.

Poligon Tir Bucuresti

Poligon Tir Bucuresti

Eu am tras cu o arma cu calibru de 9 mm si pot spune ca trebuie sa fii un pic in forma, ca femeie zic! Nu de alta, dar atunci cand simti acel recul trebuie sa ai ceva forta in incheieturi, brate si umeri.

Damiana

Dupa primul foc iti cam tremura mainile, dupa al doilea foc incepi deja sa ai incredere mai mare in tine si sa iti doresti sa continui. Cred ca este o modalitate buna de a te elibera de energiile negative.

IMG_20140403_143702070

Pentru o incepatoare (mi-au murit laudatorii), am tras destul de bine. Am nimerit zona neagra, n-am tras eu in centru dar am tras pe langa centru. Directorul poligonului de tir, Nicolae Tanase mi-a spus ca am tras destul de bine pentru prima data.

Nu credeti?

Poligon Tir

Poligon Tir

Oricum, pentru a incerca o asa experienta trebuie sa stai bine cu caputul si sa fii cu picioarele bine infipte in pamant caci, un om mai slab de inger poate pleca din obscura incapere cu multe ganduri rele.

Dar la fel de bine poate pleca si relaxat, detasat de toate problemele de zi cu zi. Practic te poti incarca pozitiv cu un simplu foc 🙂