5 TIPSURI PENTRU UN TEN PERFECT

Daca vara a lasat urme pe chipul tau, e vremea sa iei masuri! Daca nu ai grija de tine, ridurile te vor invada si automat apare imbatranirea precoce. Asa ca ai nevoie de tipsuri.

Bronzul excesiv din zilele calduroase poate avea efecte din cele mai nocive asupra tenului. Adela Terci, specialist Dr. Renert Body Line, ne spune cum putem repara problemele pielii.

  1. Aveti nevoie de o vizita la cabinetul de cosmetica. Si de o sedinta cu tratamentul Hydrafacial. Cea mai recenta si avansata tehnologie non-laser te ajuta la refacerea tesutului subcutanat, afectat de razele solare. Tratamentul este calmant, non-invaziv si non iritant. Dupa prima sedinta vei vedea imediat efectele acestui prim tips.
  2. Hidratati pielea din interior! Cei 2 litri de apa pe zi nu trebuie sa fie doar vorbe, ci fapte! Evident, aceasta este o cantitate generala, fiecare, in functie de greutate si varsta trebuie sa stie cata apa poate consuma intr-o zi. Un tips de luat in considerare!
  3. Foloseste mastile de seara si cremele puternic hidratante. Toamna este un moment prielnic pentru un scrub. In plus, iti recomand Intraceuticals. Este un produs care face minuni pentru ten. Este un sistem non-invaziv revolutionar care inlocuieste tratamentele invazive precum Botoxul sau injectarea cu acid hyaluronic. Acest tips se pune in aplicare cu ajutorul unui aparat care introduce oxigen baric vitaminele si antioxidantii ajung direct in derm.
  4. Aplicati zilnic un masaj facial. Chiar daca nu reusesti sa ajungi la un specialist, seara, acasa, maseaza-ti pometii, fruntea, ochii si apoi intreaga fata. Cu acest tips o sa imbunatatesti circulatia sangelui si vei relaxa muschii faciali.
  5. De cate ori simti ca pielea este uscata, aplica o crema de fata sau masti naturale hranitoare. Cremele hidratante atrag si retin apa existenta deja in epiderma, iar cele mai bune trebuie sa contina ingrediente cum ar fi: glicerina, acid lactic, uree, acid hyaluronic si AHA, emolienti, ceramide –  care ajuta celulele sa se regenereze.

Cateodata tratamentele din cabinetul de cosmetica sunt chiar un ajutor de nadejde! Dar si micile tipsuri pe care le aplici tu singurica acasa, sunt a real deal.

Mai multe detalii gasiti pe pagina de FB Dr.Renert Body Line.

Articole recente