Nu stii unde sa pleci vara aceasta? BestTourism stie!

BestTourism stie! Sunt gata de vacanta de vara! Amr…cateva zile. 

Pana acum ceva vreme fugeam de agentiile de truism. Asta pentru ca am auzit o gramada de povesti, care mai de care si-a luat teapa. Unii au platit in avans si au ramas cu banii dati, altii au ajuns prin cine stie ce spelungi de hoteluri, sunt sigura ca fiecare a auzit o astfel de poveste. Pot sa va spun cu mana pe inima ca am toata increderea sa recomand agentia BestTourism.

Este o agentie care poate satisface toate preferintele. Vrei sa pleci in vacanta in gasca? Intotdeuna intr-o gasca e o persoana mega pretentioasa, aia sunt eu :). Agentii de la besttourism.ro sunt cei mai rabdatori si draguti oameni din lume. Am vorbit si vorbesc zilnic cu foarte multi oameni, insa rar sa comunic atat de frumos din prima cu cineva. Nu e vorba de lauda cand va spun sincer ca oamenii de la aceasta agentie sunt estrem de profi si foarte saritori oricand. Am cerut oferta si in nici o ora mi-au sarit in ajutor.

Nu vreau sa va divulg deocamdata unde am ales sa plec vara aceasta, insa va pot spune ca este un loc de vis, un colt de rai unde o sa am parte de toata relaxarea din lume. Pe langa relaxare, cine ma cunoaste stie ca nu pot sta prea mult intr-un loc, gen sa ma las prinsa cu orele in bratele razelor soarelui, asa ca am nevoie si de ceva distractie, plimbare ceva palpitant poate 🙂

Vacanta – sejurul perfect trebuie sa contina 2 zile de leneveala si restul de plimbare, cunoastere si peisaj superb.

Toate acestea le-am gasit extrem de usor cu ajutorul Best Tourism.

Eu zic sa te grabesti daca nu te-ai hotarat asupra destinatiei de vacanta si sa arunci un ochi pe site-ul lor. Daca nu iti este suficient, trebuie doar sa ceri o oferta si imediat o sa ai parte de cel mai eficient ajutor. Au niste oferte, sejur, vacanta, pentru toate bugetele.

Nu ai foarte multi bani dar ai nevoie de o vacanta? La mare, la soare, plaja, fun, sporturi acvatice, intreaba de orice aici .

 

Articole recente