Bucatarul din tine este admirat de mine! Am vazut ca te pasioneaza sa gatesti si m-am hotarat ca in fiecare saptamana sa iti public ceea ce ai gatit. Da, tu! Cel/ cea care imi trimite poze cu ce a gatit, orice a gatit, chiar daca poate nu a iesit asa cum iti doreai, eu te rasplatesc si iti multumesc ca ai incercat!

Oricine este liber sa fie bucatarul casei, asa ca pentru a avansa si pentru a te perfectiona, uneori ai nevoie de laude. Eu te laud chiar daca nu am gustat ce ai preparat. Gust cu ochii si ma bucur de fiecare imbucatura fara ca tu sa stii. Poti sa imi spui si reteta daca vrei ca alti pasionati de bucatarie sa incerce reteta ta.

Bucatarul din tine este admirat de mine!

Tu imi dai poze cu ce ai gatit si eu le public! Si stii ce ar fi si mai frumos? Ca intr-o buna zi sa ne si intalnim si poate chiar sa facem impreuna una dintre retele preferate. Poate gusturile ni se intalnesc la una din miliardele de preparate si vedem cum putem sa o imbunatatim dupa propria dorinta.

De ceva vreme incoace primesc tot felul de mail-uri cu diverse preparate facute de tine, asa ca m-am hotarat sa fi si tu putin in centrul atentiei pentru ca meriti. Faptul ca stai ore intregi in bucatarie, ca incerci mereu lucruri noi si ca te straduiesti sa satisfaci poftele tuturor celor care iti trec pragul casei, trebuie cinstit in fata tuturor.

O sa incep cu o reteta care mie mi se pare delicioasa! Am primit o poza care m-a facut sa-mi ploua in gura. Sincer, nu ma omor eu dupa carne dar aceasta cu siguranta este gatita extrem de bine si are un gust care te lesina de placere.

Piept de rata, de tara cu garnitura de cartofi dulci la cuptor! Mmmmmm… Mor de pofta numai cand ma uit la poza. Si sunt convinsa ca tu si cine a mai mancat v-ati lins pe degete.

piept-de-rata-de-tara-cu-garnitura-de-cartofi-dulci-la-cuptor

Felicitari „M” (identitatea este protejata)  si sa mai faci, nu de alta, dar cu siguranta o sa iasa ceva mai bun data viitoare 🙂