Coafura: cuib cu o coronita de fetita

Coafura: cuib cu o coronita de fetita. De ce de fetita? Pentru ca mi-ar placea sa fiu din nou copil. Fara griji, fara stres, fara obligatii… Dar cui nu i-ar plăcea?  Pana la urma, orice moment al vietii are avantajele si frumusetea lui.

Pai ce, stiam eu sa mi fac toate nebuniile in par atunci? Nu. Stiam sa impletesc una sau mai multe codite, asta in perioada, scurta de altfel, in care am avut parul ceva mai lung. In rest, mi-a placut sa il tin cat mai scurt posibil. Nu aveam eu grija parului pe atunci. Acum na, domnisoara, ce sa-i faci. Cred ca toate trecem prin vremuri grele cand vine vorba de coafat, aranjat, dichisit. Unde mai pui si ca vrei sa fii altfel decat toate celelalte. Nu ne iese mereu si parca nici nu poti tot timpul sa ajungi pe mana  unui stilist care sa te aranjeze ca in reviste. Asa ca iar ajungi singura in fata oglinzii, cu aceleasi doua maini stangi si cu aceeasi privire disperata. Acum, noroc cu internetul asta. Ai atatia indrumatori incat n-ai cum sa dai gresi. Nu se poate sa nu iti iasa chiar nicio coafura/freza deosebita. Asa ca eu iti propun o varianta care, cu siguranta iti va iesi. Mai mult de atat, cred ca se potriveste atat de zi cu zi cat si la un eveniment ceva mai sofisticat.

Avantajul este si ca nu mai tocmai la moda parul extrem de aranjat. Poti sa iesi din casa si cu niste fire de  par neascultatoare. In cazul meu, firele pe care le veti vedea in video, nu sunt tocmai neascultatoare, ci ele dragutele, cresc. Cresc timid dar sigur. Samponul pentru cai isi spune cucavntul. Asa ca ar fi urat din partea mea sa incerc sa le fixez cu ajutorul spray-ului din dotare. Le las sa le vad si sa ma bucur ca sampinul pentru cai da roade.

Asadar, am realizat ceea ce am numit coafura: cuib cu o coronita de fetita. O impletitura simpla in trei, pe partea din fata, iar in spate am facut „cuibul”. Un cuib mai simplu de atat nici ca se putea.

Urmareste video ca sa vezi ce am facut.

Kissessss

 

Articole recente