Fie, iti spun marele meu secret! Coafura rezista doar cu Luiza Essence! De cativa ani buni am descoperit acest brand si nu ma mai satur de el. Stii tu versurile acelea „Nu ma mai satur de tine…”(mi-au venit acum in minte, sper sa nu fie de la vreo manea :)) ) Asa si eu. Nu ma mai satur de Luiza Essence!

luiza-essence

Saracul par a trecut prin multe schimbari. Am avut toate culorile  posibile, de la cele mai nebune la cele clasice. Am fost bruneta din blond de 3 ori, roz, mov, verde, portocaliu, absolut toate nebuniile le-a suportat parul meu. Evident ca la un moment dat s-a revoltat. 

Parul s-a degradat pe masura schimbarilor. Usor, usor coafura n-a mai rezistat. Parul m-a urat maxim si a inceput sa cada. Varfurile s-au intors si ele impotriva mea. S-au despicat ca graul incoltit si am inceput sa ingijorez. 

luiza-essence-1

Dupa multe discutii, cercetari pe Google si sfaturi de la mai multe gagici care au trecut prin aceleasi probleme ca mine, am ajuns sa folosesc produsele Luiza Essence din gama Repair Hair Treatment.

In plus, parul blond chiar necesita ceva mai multa hidratare. Cu aceste produse parul meu are parte de tot rasfatul de care are nevoie, si totul intr-un timp scurt.

luiza-essence-3

Sunt niste produse cu adevarat bune si ce imi place cel mai mult este faptul ca nu trebuie sa stai ore intregi cu masca in par pentru a avea rezultate. In 2-3 minute, masca de la Luiza Essence isi face treaba extraordinar de bine. Si pot spune ca dupa ce am aplicat-o de vreo 3 ori, coafura a inceput sa ma asculte. Am ajuns rapid la acelasi par matasos, sanatos si stralucitor. 

luiza-essence-2

Parul chiar conteaza si spune multe despre tine. In plus, te poate salva din multe situatii. De pilda, dimineata cand te trezesti cu perna pe fata, parca ziua arata mai bine cand vezi ca macar parul arata impecabil. 

Si inca ceva, miroase demential! Masca Luiza Essence are un miros foarte placut si chiar persista.

Pe langa masca reparatoare de la Luiza Essence mai am un mic secret pentru varfuri. Ti-am zis ca si ele m-au urat asa ca pentru a ne impaca, aplic dupa fiecare spalare, pe parul umed serul reparator tot de la Luiza Essence. 

Stiu, probabil fugi de uleiuri pentru ca vezi doamne iti ingrasa parul. Nu e asa! Daca stii sa aplici chiar nu o sa ai parte de iconveniente. Adica, pune in pdul palmei doar un strop, doua si aplica-l doar pe varfuri. Crede-ma ca nu ti se ingrasa parul!

 

luiza-essence-1

Ti-am spus, coafura rezista! Fie ploaie, fie vant, fie soare puternic, cu Luiza Essence, orice factor extern este tinut la distanta. In plus parul este protejat foarte bine de aerul prea cald al feonului. Ar trebui sa lasam parul sa se usuce natural, dar cum suntem in era vitezei, normal ca il uscam cu feonul. In cazul meu cu peria rotativa de la Rowenta. 

Mai am cateva secrete. dar ti le spun zilele urmatoare. Asa ca fa bine si fii aproape caci o sa iti vand un pont numai bun de luat in seama. Iti spun doar atat este vorba despre reduceri. Dar shhhht, nu iti mai spun nimic. 

Urmareste-ma si n-o sa iti para rau. 

Kissessss