Coafura rezista – Luiza Essence

Fie, îți spun marele meu secret! Coafura rezistă doar cu Luiza Essence! De câțiva ani buni am descoperit acest brand și nu mă mai satur de el. Știi tu versurile acelea „Nu mă mai satur de tine…” (mi-au venit acum în minte, sper să nu fie de la vreo manea :)) ) Așa și eu. Nu mă mai satur de Luiza Essence!

Coafura rezista - Luiza EssenceParul meu și călătoria prin culori

Săracul păr a trecut prin multe schimbări. Am avut toate culorile posibile, de la cele mai nebune la cele clasice. Am fost brunetă din blond de 3 ori, roz, mov, verde, portocaliu, absolut toate nebuniile le-a suportat părul meu. Evident că la un moment dat s-a revoltat.

luiza-essence-1Degradarea și revoltarea părului

Părul s-a degradat pe măsură schimbărilor. Ușor, ușor coafura n-a mai rezistat. Părul m-a urât maxim și a început să cadă. Vârfurile s-au întors și ele împotriva mea. S-au despicat ca grâul încolțit și am început să mă îngrijorez.

Descoperirea soluției: Luiza Essence

După multe discuții, cercetări pe Google și sfaturi de la mai multe gagici care au trecut prin aceleași probleme ca mine, am ajuns să folosesc produsele Luiza Essence din gama Repair Hair Treatment.

Hidratarea necesară pentru părul blond

În plus, părul blond chiar necesită ceva mai multă hidratare. Cu aceste produse părul meu are parte de tot răsfățul de care are nevoie, și totul într-un timp scurt.

Eficiența produselor Luiza Essence

Sunt niște produse cu adevărat bune și ce îmi place cel mai mult este faptul că nu trebuie să stai ore întregi cu masca în păr pentru a avea rezultate. În 2-3 minute, masca de la Luiza Essence își face treaba extraordinar de bine. Și pot spune că după ce am aplicat-o de vreo 3 ori, coafura a început să mă asculte. Am ajuns rapid la același păr mătăsos, sănătos și strălucitor.

Coafura rezista - Luiza EssenceImportanța părului în viața de zi cu zi

Părul chiar contează și spune multe despre tine. În plus, te poate salva din multe situații. De pildă, dimineața când te trezești cu perna pe față, parcă ziua arată mai bine când vezi că măcar părul arată impecabil.

Miroase extraordinar!

Și încă ceva, miroase demențial! Masca Luiza Essence are un miros foarte plăcut și chiar persistă.

Secrete pentru vârfuri sănătoase

Pe lângă masca reparatorie de la Luiza Essence mai am un mic secret pentru vârfuri. Ți-am zis că și ele m-au urât așa că pentru a ne împăca, aplic după fiecare spălare, pe părul umed serul reparator tot de la Luiza Essence.

Aplicarea corectă a serului

Știu, probabil fugi de uleiuri pentru că vezi doamne îți îngrașă părul. Nu e așa! Dacă știi să aplici chiar nu o să ai parte de inconveniente. Adică, pune în podul palmei doar un strop, două și aplică-l doar pe vârfuri. Crede-mă că nu ți se îngrașă părul!

luiza-essence-1Rezistență în orice condiții

Ți-am spus, coafura rezistă! Fie ploaie, fie vânt, fie soare puternic, cu Luiza Essence, orice factor extern este ținut la distanță. În plus părul este protejat foarte bine de aerul prea cald al feonului. Ar trebui să lăsăm părul să se usuce natural, dar cum suntem în era vitezei, normal că îl uscăm cu feonul. În cazul meu cu peria rotativă de la Rowenta.

Secrete și reduceri

Mai am câteva secrete, dar ți le spun zilele următoare. Așa că fă bine și fii aproape căci o să îți vând un pont numai bun de luat în seamă. Îți spun doar atât, este vorba despre reduceri. Dar shhhht, nu îți mai spun nimic.

Urmărește-mă și n-o să îți pară rău.

Kisses!

Coafura rezista - Luiza Essence

Articole recente