Cea mai usoara coafura care poate iesi din manutele mele si sunt convinsa ca si tu poti sa o realizezi! Ce sa zic, n-am avut cea mai buna zi, parca imi lipsea ceva si atunci ce m-am gandit eu: „Ia sa  fac ceva cu parul asta”.

Ce imi place la coafura asta este faptul ca poti avea si ceva mai scurt parul, nu trebuie sa ai un par tocmai lung. Si cum spuneam, m-am trezit cu un chef nebun de a iesi din casa. M-am spalat, m-am aranjat si cand ma uit in oglinda – dezastru. Parul plus fata de perna de pe fata nu prea erau in favoarea mea. Am inceput cu machiajul. Simplu de altfel. Nu prea ma fardez eu strident. Nu de alta, dar nu se vede de ochelari. Daca s-ar vedea, m-as „mota” mai calumea, dar asa…ce rost are :))

Parul sa fie aranjat de restul se ocupa… Cum era reclama aia. Ma rog, am adaptat-o un pic. Ma uit din nou in oglinda si ma intre: Ce sa-mi fac eu rapid si simplu? Hmmm. Incep prin a ma pieptana. Asa m-a invatat mama: „Mama, o fetita nu iese din casa nepieptanata”. Zis si facut. Sa nu va imaginati ca toate imi ies brici de fiecare data si eu am zile proaste cand nimic nu iese cum trebuie”. Zis si facut, cum spuneam m-am apucat de aceasta coafura simpla si rapida. Am impartit parul, apoi am rulat, dupa care l-am prins. Ce n-ai inteles? :)) Nu este deloc greu si mai mult de atat, daca tu, mamico, ai o fetita cu siguranta iti va placea sa ii faci asa parul. Eu ma stiu pe mine, nu aveam stare deloc iar mama se chinuia din rasputeri sa imi prinda parul, asa se facea ca pana la urma mi-l prindeam eu. Oricum imi placea mai mult sa il fac eu, decat sa il prinda mama.

V-am pregatit un mic video. Kisses

English Version Here