Cu mot in frunte! Impletitura cu dichis

impletitura-par-damianaOrice impletitura arata frumos! Nu cred ca exista coafura impletita care sa nu se potriveasca la un eveniment. Pana si miresele au inceput sa renunte la „sarmalute” si sa adopte un stil boem, impletit simplu sau ceva mai complicat. Mi se pare ca impletitura te scoate din anonimat si chiar poti avea o aparitie cu dichis in orice circumstanta.

Am ales pentru o zi simpla, o impletitura la fel de simpla. Si ce crezi? A durat cateva minute sa o realizez. Ma uit in oglinda, din nou, stiu, si ma tot gandesc:”Ce sa-mi fac eu azi?”. Hai sa il impletesc. Pana acum m-am indragostit de coronita impletita si cu greu ma abtin sa nu mi-o fac in fiecare zi. Pornind de la coronita impletita, am ajuns la impletitura cu dichis. De ce este cu dichis? Pai cred ca din cauza ca aparent, nu pare sa ai parul impletit, dar atunci cand apleci un pic capul, rasare ca un ghiocel, codita care face diferenta.

Era la mare moda sa iti faci „cuibuletele” ala in fata, in urma cu ceva timp. Atunci am zis sa il reinterpretez. Sa fie si „cuibul” dar si impletitura pe care o iubesc atat de mult. Cum am facut? Am impartit parul. Am lasat partea din fata care urma sa fie impletita, libera. Apoi, cealalta parte de par ramasa, de preferat sa fie mai mare, am prins-o intr-o „coada de cal”.

Am incercat sa strang bine si sa linistesc firele rebele. Am o lupta in fiecare zi cu firele rebele, asta din cauza samponului pentru cai. Mi-a stimulat cresterea si ma trezesc cu fire noi de par aproape in fiecare zi. Revenind insa, pare greut la inceput, dar apleci un pic capul in fata si te apuci sa impletesti partea ramasa libera pana iese o codita simpatica. Chiar nu este greu deloc. Dupa, incepi sa largesti ochiurile, apoi prinzi codita cu agrafe. Si voaila! Impletitura cu dichis este gata.  Asta a fost tot „chinul”.

V-am pregatit un mic video, sper sa va fie de folos.

 

 

Articole recente