Frumusetea este trecatoare, tineretea zboara si ea! Aud in jur tot mai des oameni care se plang ca frumusetea incepe sa ii paraseasca. Si intra in depresie din cauza asta.

Oameni care spun ca nu mai sunt tineri pentru ca au implinit diverse varste (care nu sunt inaintate deloc).

Oameni care nu se uita la alti oameni doar pentru ca nu au o frumusete aparte. Oameni care pun varsta mai intai de toate si se plang ca tineterea a zburat ca nebuna. 

Te-ai gandit vreodata ca de fapt frumusetea este in suflet? Ca ceea ce afisezi fizic este doar o aparenta care cu timpul dispare. Ca pana la urma oamenii pe care ii ai in preajma ta si care iti sunt alaturi de ani si ani de zile, ei nu stau umar in umar cu tine pentru ca esti tu frumos? 

Frumusetea vine din interior! Cu siguranta ai auzit asta de foarte multe ori si tot de atatea ori ti-a intrat pe o ureche si a iesit pe cealalta. Asta pentru ca suntem prea superficiali! 

Ma includ si pe mine aici, evident. De multe ori te uiti in jur si iti sare in ochi o frumusete aparte pe care cand incepi sa o descoperi ramai dezamagit. Ceea ce asteptai de la o frumusete si o tinerete debordante nu sunt deloc ceea ce voiai cu adevarat. 

Ajungi sa descoperi un om fara pasiuni, fara ganduri, visuri, vorbe si constati ca frumusetea pe care de fapt o cauti este un suflet. Un suflet cald, bun, voios, vesel si lista este lunga,  cu care sa poti impartasi atat lucrurile bune cat si pe cele rele. 

Trec anii si tineretea zboara si ea. Nu mai tanji dupa tinerete vesnica, nu exista! Uita-te in jur si o sa vezi femei si deopotriva barbati care se straduiesc cu ajutorul medicilor esteticieni sa isi pastreze tineterea. Ajung sa fie mutilati, unii dintre ei. 

Si ce daca faci riduri? Au insemnatatea si frumusetea lor. Si ce daca ai cearcane dimineata si parul ravasit? Cineva te va aprecia asa cum esti. Fara masti si fara prea multe artificii.

Chiar da! Frumusetea vine din interior iar tineretea o ai mereu cu tine in gandire, gesturi, trairi si bineinteles in suflet. 

Cauta un suflet nu o frumusete fara batranete si nici o tinerete nemuritoare! Apreciaza-te asa cum esti fara sa mai incerci sa iti corectezi trasaturile pe care le dobandesti cu trecerea timpului. 

O sa vezi ca, in timp, valorile vor reveni cele de alta data.

Bunica este frumoasa si la 90 de ani pentru ca are un suflet frumos!