Homemade decor

Te uiti la peretii tai si ti se par prea goi? Te duci in magazine cu decoratiuni si totusi nu iti face nimic cu ochiul pentru ca tu ai o idee in minte si nu exista de cumparat? Pune mana si fa-ti singur ceva homemade decor! 

Am o pasiune pentru dopurile de pluta. Habar n-ai cat de multe obiecte de decor poti realiza din ele cu putina imaginatie si un pic de indemanare. In alta ordine de idei, de vreun an tot strang dopuri de pluta. 

Mai mult, mi-am rugat si prietenii sa nu le arunce. Mi-au zis ca nu sunt foarte sanatoasa, dar cati dintre noi suntem. Cand ti se pune pata, pai ti se pune si pana nu realizezi ce ai tu in minte, daca esti o persoana ambitioasa, cu siguranta ca nu te opresti. 

homemade-decor-1

Fac parte din categoria de oameni care se trezeste peste noapte ca i-a venit o idee. Nu te culci pana nu iti realizezi nebunia de moment. Asa ca, evident, mi-a venit o idee si pana nu m-am apucat sa o realizez nu m-am lasat. Mi-am terorizat uneori vecinii cu ideile mele pentru ca, se intampla ca procesul de finisare sa fie si un pic galagios. 

Aveam 4 panze, canvas-uri, in forma de triunghi, multe dopuri de pluta si multe alte dopuri de la sticle de bere. Prieteni dragi! Ti-am zis, prietenii mi-au fost alaturi in toata povestea asta. Fiecare consumator din preajma a tinut sa imi pastreze atat dopurile de pluta cat si cele de la sticlele de bere ca sa imi faca pe plac. 

Este chiar dragut sa stii ca oamenii tin cont de pasiunile tale si te ajuta sa ti le pui in aplicare. 

Asa m-am apucat de obiectul  homemade decor. Am taiat fiecare dop de pluta pe jumatate si am turtit fiecare capac de bere. Cu ceva timp in urma mi-am luat un pistol de lipit. Tare mandra sunt de el! Este o jucarie pentru oameni mari foarte practica. Se foloseste foarte usor si mai este si practic. Poti lipi aproape orice material fie si textil.

homemade-decor-3

Apropo, cu aceasta ocazie am facut si o statistica. S-au baut muuuulte sticle de vin „Purcari” :))

In alta ordine de idei este un proiect in lucru. Peretele meu o sa fie fericit in curand! Obiectul homemade decor nu este inca gata pentru ca, ce sa vezi, nu mai am dopuri :)) 

Iar acum ma bazez pe sarbatorile de iarna!

Articole recente