impletitura

Impletitura care te scoate din impas

impletituraInca o dimineata in care ma uit in oglinda si zic: „Iar tu? Aceeasi fata? Ce sa iti mai fac eu ca sa arati si tu mai bine?”.  Lasand la o parte machiajul, atent lucrat, parul trebuie sa fie si el bine aranjat.

Imi amintesc de copilarie cand, cu maiestrie, imi prindeam parul si nu o lasam pe mama sa se atinga de el: „Lasa ca stiu eu mai bine”. Aveam atata rabdare ca ajungeam de multe ori, asa erau vremurile, sa imi impletesc tot parul in suvite mici, micute. Ma chinuia talentul cateva ore bune pana reuseam sa il aranjez. A si aveam o gramada de clamite si agrafe de toate felurile. Pentru coditele impletite foloseam, daca va mai amintiti, voi – fetele, erau niste floricele micute gen clips, senzatie! Iar cand nu ma impleteam tot capul, imi faceam doua codite, na, eram fun „Sailor Moon”. Asta era perioada in care aveam parul un pic mai lungut. Niciodata nu a fost lung, lung. Acum, de cativa ani, m-am hotarat sa imi las parul lung. Sper sa ma tina, caci la cum sunt, o data mi se pune pata si ma tund scurt. Sper sa nu ma apuce nebunia aia mare, in care sa ajung singura in baie cu foarfeca in mana.

Ma rog, acum ca tot am parul mai lung, am o placere imensa pentru a-mi realiza tot felul de freze care presupun diverse impletituri. Asa am ajuns sa realizez „impletitura care te scoate din impas”. Stiti voi diminetile acelea in care parul din fata sta oribil? Iar lungimile arata omeneste? Ei bine, daca aveti o zi din aceea „bad hair day” dar pe jumatate, va recomand „impletitura care va scoate din impas”.

Nimic mai simplu: o impletitura simpla in trei careia ii dai un aer ceva mai sofisticat cu o simpla miscare. Ca sa para cat mai complex si sa nu para ca nu m-am chinuit deloc 😛 am zis sa fac doua randuri de impletituri pe fiecare parte.

A iesit cam asa, vezi video.

Sper sa iti placa! Spor la treaba.

Articole recente