Impletitura super rapida! Great hair day!

Great hair day! Nu esti departe de „A great hair day”. O impletitura super rapida te salveaza cu siguranta intr-o zi mohorata.

Nu te mai plange ca e urat afara, ca n-ai chef, ca bate vantul si ca parul nu iti sta in niciun fel. Mai bine ia atitudine si incearca sa faci ceva in privinta asta. Iti propun o impletitura super rapida!

Si cu siguranta ai trecut si tu prin asta. Stii tu ziua de dupa seara cand ai fost la sala? Dimineata in care ti-ai propus sa te speli pe cap, sa te coafezi si sa iti vezi de drum? Practic dimineata in care n-ai reusit sa te trezesti la prima alarma, bineinteles, nici la a doua si nici la a…cine le-a mai numarat?! Da, cu siguranta stii dimineata aceea in care n-ai chef de nimic si totusi trebuie sa te pregatesti pentru o noua zi plina.

Cam asa arata multe dimineti, cu siguranta, dar sunt acele dimineti in care chiar nu poti iesi din casa cu acelasi simplu coc pe modelul Wilma Flinstone. wilma-flinstone

Si atunci ai nevoie de un pic de indemanare, curaj si doua maini dibace.

Zis si facut! Hai ca sigur poti, nu iti face griji ca nu o sa-ti iasa. Sigur stii si tu sa faci doua codite. Se face in felul urmator, bine, daca ai chef pune mai intai mana pe un pieptene si piaptana-te.

Apoi imparte parul in doua jumatati, in partea din spate lasa mai mult par. Partea din fata o poti tapa un pic daca nu sta de la sine parul. Eu am nororc, mie imi sta parul cum il pun fara sa il tapez, din fericire, repet.

Apoi, am prins a doua coada, cea de la spate, cat mai in varful capului. Prima codita, cea din fata am impartit-o in doua parti egale. Din fiecare parte din jumatatile egale am facut o impletitura.

Dupa care, am prins impletitura de o parte si de alta cu agrafe, in asa fel incat sa para o coronita. Si asta este tot. Toata povestea „impletitura super rapida” a durat maximum 10 minute. De data aceasta a durat chiar mult. De regula, o coafura dureaza cam 3-5 minute.

Asa ajungi sa ai parte de „great hair day”!

 

 

Articole recente