„Intrusul” , umidificatorul Philips

Am ajuns acasa si l-am gasit. M-a intampinat, mai exact. Statea in mijlocul sufrageriei si „maraia” de parca as fi facut ceva rau. Ba mai mult, avea ochii atat de luminosi si mari, atintiti asupra mea, ca nici nu imi venea sa mai inaintez in casa.

Era imbracat in alb cu auriu si faceam cunostinta pentru prima data. M-am speriat si nu i-am acordat incredere nici 10 %.

Dupa o saptamana de convietuire, am inceput sa il accept. A stat cu mine chiar si in bucatarie. Mi-a placut ca atata timp cat exista o priza in apropiere, il pot lua dupa mine oriunde fiind destul de usor.

Si nici nu „vorbeste” mult, este foarte silentios. Emana un miros de-a dreptul imbietor si este foarte prietenos. Chiar daca ii este sete, nu tipa. Ma atentioneaza cu o lacrima mica rosie.

Umidificator PhilipsEl este „Intrusul” si au trecut deja 3 luni de cand ne indragim. Face parte din familie acum.

Este un umidificator genial! Habar nu aveam cat de importanta este umiditatea in casa. Se regleaza automat si are programe speciale care iti redau cel mai purificat aer.

Are si un program de noapte care nu iti disturba deloc somnul. Ii pui cateva picaturi de ulei volatil, iar mireasma in casa persista ore intregi, fara sa fie prea tipator. Consuma in jur de doi litri de apa pe zi. Bine, consumul difera in functie de viteza programului pe care il setezi si cat de mic este procentul de umiditate in casa. De cand am umidificatorul Philips in casa, jur ca nu mai am probleme de respiratie. Somnul este mai adanc, iar aerul in casa pare mult mai pur.

Cand intru in casa, nu ma mai loveste valul acela gros de aer uscat si sufocant. Miroase extrordinar de bine chiar si atunci cand gatesc.

Am pregatit un mic video pentru voi.

Va invit sa faceti cunostinta cu „Intrusul” – Umidificatorul Philips.

Eu l-am achizitionat de la eMAG.ro, unde poti sa il si returnezi daca ti se pare ca nu isi face treaba. Dar cerdeti-ma ca isi face treaba inmiit. Chiar este o investitie care merita fiecare banut!

Articole recente