Acasa Lifestyle La multi ani!

La multi ani!

6 min read
1
0

La multi ani! Numarul dupa care incepi sa te slefuiesti. Un numar care chiar conteaza si dupa care viata capata un alt sens. Cand eram mica mi se parea ca la 30 de ani deja oamenii sunt batrani. Ca la varsta de 30 de ani trebuie deja sa fii stabilit, sa ai un job “bun”, sa fi sadit deja un pom, sa fi facut deja o casa si sa ai un copil. Totul la 30 era in mintea mea cu “deja” in fata- adica realizat!

Pe parcurs am inteles, insa, ca la 30 de ani abia incepi sa traiesti! La 30 abia incepi sa te dezmeticesti din adolescenta si abia dupa aceasta varsta incepi sa tratezi viata altfel. Altele ar trebui sa iti fie principiile, trairile, sentimentele, aspiratiile si lista poate continua. 

Abia dupa 30 de ani cred ca incepi sa fii un om mai bun, mai matur, incepi sa iti faci planuri mai serioase si abia dupa 30 de ani cred ca poti sa consideri ca esti un om mare. Asta nu inseamna ca trebuie sa stergi inocenta, naivitatatea si bucuria de copil pe care le-ai avut pana la aceasta varsta. Din contra! Le pastrezi si le amplifici mai frumos dupa 30, cred.

Bine, mai sunt si oameni care incep sa isi vada viata cu alti ochi dupa o varsta mult mai inaintata. 

Varsta, dupa parerea mea, nu conteaza! Varsta este doar un numar! Cred ca de fapt este vorba de timp, de experienta, obstacole, trairi, momente, amintiri adunate, intamplari, nebunii si tot ce s-ar mai putea aduna in tolba pe care o ticsesti intr-o viata. 

Astazi este despre tine- Monica Radulescu! La multi ani! Prietena, sora, confidenta…Am o lista atat de lunga plina de atribute care te caracterizeaza, ca nu mi-ar ajunge “internetul” ca sa le pot tipari. Sunt atatea tag-uri pe care ti le pot atasa sau hastag-uri, ca as da peste cap Facebook-ul sau Instagram-ul :))

La multi ani, om frumos!

la multi ani
la multi ani

La multi ani, intensi!  Cele mai frumoase prietenii incep in cele mai ciudate moduri! Prietenia noastra – exceptia care confirma regula!

Nu ne-am suportat si totusi am ajuns sa fim atat de dependente una de cealalta incat toata “ura” pe care ne-am purtat-o la inceputuri, acum este doar o poveste amuzanta. Daca nu te-as fi cunoscut n-as fi fost o parte din ceea ce sunt azi.  La multi ani, rabdatori!

Iti multumesc ca ma suporti! Ca ma inveti! Ca ai rabdare cu mine! Ca stii sa ma potolesti cand sunt nervoasa, ca stii sa imi fii alaturi in cele mai dificile momente, ca stii sa te bucuri alaturi de mine in momentele frumoase! La multi ani, frumosi!

la multi ani

La multi ani, impreuna!

Pe scurt- ca existi si ca existam una pentru cealalta indiferent de circumstante! Am trecut prin atatea impreuna ca am putea face un serial gen “Tanar si nelinistit” :))

Iti doresc ca 30 chiar sa fie lucky number 30! Sa fie o cifra care sa iti aduca tot ce nu ti-au adus celelalte cifre pana acum! Sa te bucuri de 30 de ori mai mult, sa fii de 30 de ori mai fericita si sa ti se indeplineasca de 30 de ori mai multe dorinte ca pana acum!

Booking.com
 • crezi

  Crezi * O farama de adevar

  Crezi… Crezi despre taria… unui cuget… Ce nu te’ntreaba de dorinta…
 • Dorinta ti se va indeplini

  Dorinta ti se va indeplini

  Dorinta ti se va indeplini Am auzit aceasta vorba de multe ori si nu e doar din povestea c…
 • sony xperia xz

  Sony Xperia XZ * Review

  Sony Xperia XZ , un telefon la nevoie se cunoaste! Am incercat de-a lungul timpului cam to…
Încărcați mai multe articole înrudite
 • Minciuna are picioare scurte

  Minciuna are picioare scurte Si cand te gandesti… Habar nu ai cat de repede circula …
 • Fontana di Trevi

  Fontana di Trevi * Dorinta

  Fontana di Trevi * Dorinta Abundenta, sanatate, putere… Acestea sunt simbolurile de …
 • atunci

  Atunci… * Ca si acum

  Atunci… Atunci se intoarce foaia vietii cocorii cand se pierd… in zbor in rata…
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Lifestyle

One Comment

 1. Cornelia

  27/12/2016 at 01:54

  Cea mai frumoasa si sincera declaratie, pe care eu am auzit-o, facuta unei prietene!

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititi si

Minciuna are picioare scurte

Minciuna are picioare scurte Si cand te gandesti… Habar nu ai cat de repede circula …