Cand n-ai chef sau putere sa gatesti ceva, ce faci? Comanzi de undeva.
Si nu, nu pizza. Stiu ca varianta cea mai simpla este sa suni la pizza, dar, hai sa incercam si altceva!

O mica parte din Mexic se regaseste cu succes in mancarea mexicana de la El Torito. Am facut o mica cercetare si am descoperit ca gustul este chiar de acolo in unele preparate.
El Torito - mancare mexicana
Am deschis frigiderul intr-o seara si era „mai mult decat porno”. Stralucea lumina in el, la cat de gol era. Matul urla si atunci, ce zic eu? „Hai cu o comanda, repede!” Dupa cautari indelungate pe Google am descoperit ca restaurantul El Torito face si livrari. Ieeeei!
Cum deja eram „neglijenta” cum spunea mamaia – deja schimbata in hainele „moartea pasiunii”, lenea deja instalata, atunci, hai repede cu o comanda. N-am fost tocmai rapida pentru ca am dat peste un meniu bogat care m-a cam zapacit, mai ales ca am fost atrasa si de pozele care cu succes mi-au inrait foamea.
Am incercat sa ma tin tare si sa ma hotarasc. Norocul este ca nu ma omor dupa carnea de vita, porc ori peste. Asadar, ramane puiul de baza. Nici legumele nu le pot exclude de la nicio masa, drept urmare si ele au fost un ajutor in a-mi comanda ceva mai repede. Cum suntem extrem de dificile, noi fetele, cand trebuie sa luam o decizie, mi-a luat cam 20 de minute pana m-am hotarat pentru ca, fie vorba intre noi, nici pui nu prea mananc pentru ca este plin de hormoni. Fie, nu o sa-mi creasca par pe fata daca mananc o data pe luna, pui.

Dupa lupte seculare, am comandat urmatoarele:

Quesadillas con pollo / quesadillas cu pui

Quesadillas con pollo / quesadillas cu pui

Camarones al ojo / creveti cu sos de ustori

Camarones al ojo / creveti cu sos de ustori

Flautas / rulouri de tortilla cu pui

Flautas / rulouri de tortilla cu pui

Crema de Maiz / crema de porumb

Crema de Maiz / crema de porumb

Costillas grandes / coaste de porc la gratar

Costillas grandes / coaste de porc la gratar

Coastele si crevetii  – nu va pot spune daca au fost bune.

Supa – delicioasa insa un pic cam ciudata pentru gustul meu.

Quesadillas – foarte buna, iar sosurile delicioase, deloc picante.

Flautas – bune si deloc uleioase.

Am asteptat in jur de 90 de minute, dar sunt si la capatul pamantului. Iar totalul pentru tot ospatul asta a fost putin peste 100 de lei. Nici n-am putut manca toata nebunia in doi, asa ca va recomand sa nu comandati cu burta goala. Riscati sa luati prea mult, iar a doua zi, clar, nu sunt bune.