Vopsitul lunar, coafatul, temperaturile scazute sau ridicate, produsele de styling, soarele, vantul si lista poate continua, sunt factori care dauneaza firului de par. Un par frumos si sanatos te poate scoate din multe situatii. Mai mult, stii tu, pe principiul cartea de vizita sunt unghiile, mai pot adauga aici urmatoarele: dantura, tenul, pielea si bineinteles parul.

Am incercat multe produse de reparare de-a lungul timpului dar cum este tratamentul de la Moroccanoil nu este niciunul. Nu de alta, dar parul blond necesita mai multa atentie.

Dintotdeuna am fost fascinata de parul lung, frumos si stralucitor. Mama, in tinerete, avea parul pana la fund, negru, superb, niciodata nu ma lasa sa ma joc in parul ei. Acum, de cand mi-a crescut si mie parul, inteleg perfect de ce nu ma lasa sa o ciufulesc. Pe vremurile acelea nu exista Moroccanoil, tratamentul care iti transforma parul radical. Ti-e mult mai usor sa te coafezi, te poti pieptana cu usurinta si nu mai stau cu stresul firelor de par rebele.

Anca Serea - Maroccanoil ulei parM-a convins si cineva sa folosesc acest produs. Nu a fost doar asa ca am auzit eu prin diverse locuri ce minuni poate face.

Anca Serea este de vina!

Mai nene, deci ce par frumos poate sa aiba! Este incredibil cat de sanatos, fin si frumos poate sa aiba Anca Serea parul. Avantajul cel mai mare al acestui produs este ca, dupa cum stii, Anca are 5 copii, motiv pentru care nu are cel mai mult timp din lume pentru a se rasfata cu orele. Nu are timp sa stea zeci de minute cu cine stie ce masti, asa ca a gasit solutia care ii transforma parul in doar cateva minute.

Cum nici eu nu stau prea bine la capitolul timp, am zis ca imi trebuie Moroccanoil. Zis si facut. Dupa prima aplicare deja se simte diferenta.

damiana moroccanoil ulei par

Se foloseste super simplu. Pui un strop de Moroccanoil in podul palmei si il aplici pe varfuri si un pic pe lungimi (daca parul este mai degradat). Este intr-adevar un pic mai costisitor dar merita, asta pentru ca pana la urma este vorba de frumusetea ta. Si decat sa dai mai tarziu bani pe cine stie ce tratamente prin saloanele de infrumusetare, sa ajungi sa te tunzi mai mult decat trebuie sau chiar sa iti cada parul grav, mai bine previi si faci o investitie pentru tine. Daca tu nu ai grija de tine, nu are nimeni.

In plus, o sticla de Moroccanoil, din aia mai mare, crede-ma ca iti ajunge muuuuult timp.

Acum am parul ca in reclamele de la TV 🙂