pielea

Fa-ti timp pentru tine si pielea ta!

produse-flor-de-mayo-pieleaNu este deloc o fita sa vrei sa ai grija de pielea ta! In plus, momentul tau de rasfat ar trebui sa fie zilnic macar 30 de minute. Ce sa faci in 30 de minute? Daca iti permiti, nu te sfii, acorda-ti tot timpul din lume pentru ca meriti. Tu trebuie sa ai grija de tine mai intai de toate si dupa restul.

Sa va spun cum imi impart eu timpul:

Dimineata imi acord 10 minute pentru machiaj, plus inca 10 min pentru dus si uneori vreo 15 minute pentru miscare (uneori mai fac cateva exercitii dimineata ca sa ma trezesc mai bine).  Seara, 10 minute pentru cremuit si alte 10 min pentru dus, inainte de crema, bineinteles. Nu ma pot culca fara dus si fara cremuit/un mic masaj de relaxare. Pielea are nevoie de rasfat total.

Am descoperit de curand un lapte de corp foarte bun! Il testez de cateva saptamani si sunt extrem de incantata de el.

 

Laptele de corp de la Flor de Mayo miroase extraordinar de bine, intra repede in piele, hidrateaza si lasa porii sa respire. Este foarte important sa folosesti creme si produse pentru piele care nu iti blocheaza porii. Asa nu risti sa ajungi la probleme dermatologice.

produse-flor-de-mayo--pieleaPe langa laptele de corp de la Flor de Mayo care ma rasfata in fiecare zi, am descoperit o crema de maini cu ulei de argan. Am o mare problema cu pielea mainilor.

Sunt obsedata de crema de maini, asta si pentru ca am o piele extrem de sensibila si uscata. Ma spal pe maini de foarte multe ori pe zi, poate si din cauza detergentului de vase si bineinteles din cauza vantului si a frigului, efectiv imi crapa pielea. Ei bine, cu aceasta crema de la Flor de Mayo am scapat de orice problema. Compozitia fina care are ulei de argan, a reusit sa imi readuca la viata pielea mainilor.

Si ca sa raman tot in aria de „Cum sa ne intretinem pielea” va mai vand un pont.

Nu zic ca nu sunt bune si tratamentele sau mastile traditionale insa este mult mai simplu cand reusesti sa gasesti in magazine ceva eficient, rapid, si fara bataie de cap. Ca sa nu mai spun ca nici nu costa o avere. Am si un ajutor de nadejde si iti fac si tie cunostinta cu el. Trebuie sa stie toata lumea ca pentru orice nevoie a intretinerii corporale si ambientala te poti baza pe Atelier Douse.

produse-flor-de-mayo-2Gasesti aici tot ce iti trebuie.

Asa, cum spuneam, tot in zona de intretinere a pielii am descoperit un exfoliant care poate fi folosit pe orice tip de piele. Eu, sensibiloasa cum sunt l-am incercat si pot sa va spun ca am pielea ca de bebelus.  Se aplica usor- pe pielea umeda, masezi un pic apoi clatesti. Unde mai pui si ca miroase extraordinar de bine.

Mai am cateva tips-uri pentru voi dar trebuie sa fiti cuminti ca sa vi le spun :)) kissessss

 

 

 

 

Articole recente