Acasa Lifestyle Nu uita ca se schimba ora. Trecem la ora de iarna!

Nu uita ca se schimba ora. Trecem la ora de iarna!

5 min read
0
0

In fiecare an uit cand se schimba ora. De fapt, nu ca uit, dar merg pe principiul- sigur o sa ma anunte cineva: „Blondo, nu uita sa schimbi ora la ceasuri”. De data aceasta am zis sa fiu cu un pas inainte si sa te anunt eu pe tine. Da, se schimba ora!

De ce este atat de important ca se schimba ora? In primul rand este important pentru ca este cea mai lunga zi din an, adica ziua are 25 de ore. Dupa spusele prietenilor, dormim mai mult! Si asta este motiv de bucurie.

Acum, stii tu, orice lucru bun are si partea lui negativa. Schimbarea de ora se poate sa iti afecteze un pic starea emotionala. Este posibil ca in urmatoarea perioada, scurta de altfel, sa fii ceva mai irascibil, sa ai un somn ceva mai agitat si sa ai o stare mai stresata decat de obicei.

Intre 29.10-30.10. 2016 se schimba ora. Mai exact ora 04:00 dimineata va deveni ora 03:00.

se-schimba-ora-2

Sincer, daca as avea puterea mi-ar placea sa opresc pentru putin timpul in loc. De ce? Sa opresc timpul pentru a reflecta, pentru a analiza si pentru a incerca sa incep un pic altfel. Daca as putea schimba ceva cu ajutorul timpului… Ce frumos ar fi. As schimba multe si totusi nimic. Uneori ne dorim atat de multe doar pentru ca avem impresia ca nu avem nimic. Uitam sa apreciem ceea ce avem de fapt.

Timpul iti este dat, iti este scris. Ceea ce ti se intampla, ti se intampla pentru ca asa trebuie. Nu te mai intreba: „De ce ti se intampla numai tie?”, „De ce doar tu treci prin…?”. Asa este cursul si nu il poti schimba. Invata din ceea ce traiesti si doar asa o sa poti ajunge, in timp, un om mai bun. Poate ca in acea ora in plus din noaptea in care se da timpul inapoi, ai putea analiza un pic ceea ce ai facut pana acum. Poate ajungi sa vezi altfel viitorul.

Oricum ar fi, fa bine si priveste inainte. Ceea ce urmeaza a se intampla, te-ar putea surprinde placut. se-schimba-ora

Spera, viseaza si fii optimist! Zambeste si traieste cat mai frumos posibil, chiar daca uneori, ti se pun bariere, inainte de a face un urmator pas. Orice bariera se ridica la un moment dat. Bine, asta daca n-are motorul stricat 🙂

 

 

 

Facebook Comments
Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Lifestyle

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititi si

Masaj ca in Bali, relaxare totala in Bucuresti

Masaj ca in Bali, am auzit atatea persoane care spun ca masajul balinez este cu adevarat s…