O coafura in doar 5 minute, se poate!

Mi se pare ca parul te scoate din multe dificultati. Poti sa fii nemachiata, sa porti un t-shirt si niste blugi oarecare, dar parul trebuie sa fie perfect.

Chiar poti sa ai o coafura spectaculosa in doar 5 minute. Hai, nu mai arunca pietre, se poate! Nu este deloc greu si nu iti trebuie cine stie ce studii pentru treaba asta. Un pic de imaginatie si dibacie te ajuta sa iesi din casa cu fruntea sus. In general nu imi place sa stau 7 ore in oglinda, sa ma analizez sau sa ma chinui sa realizez cine stie ce „sarmale” banale. Sunt fan impletituri si cred ca sunt si mai de impact. Vizual, mi se pare ca arata mult mai cool.

O coafura in doar 5 minute, se poate!In plus, o impletitura te scoate din multe situatii, cum ar fi:

  • ai o zi in care parul iti sta oribil
  • parul tau nu are o lungime perfecta
  • ai nevoie de o coafura spectaculoasa
  • nu ai mult timp la dispozitie

Mai ai un avantaj daca parul este deschis la culoare. Am observat ca impletiturile arata mult mai bine pe un par blond decat pe cel brunet. Fie ca esti satena ori castanie, nu ezita sa il aranjezi cu o impletitura simpla. Te scoate din orice impas coafura asta si pentru ca o poti accesoriza cu diverse clame, flori ori clipsuri care dau valoare frizurii. Mai mult, daca ai un par lung, te poti juca.

Cu un pic mai multa imaginatie, ajungi la combinatii de impletituri pe care le poti purta si la ocazii speciale. De pilda, la o nunta, ori la o zi onomastica, da-i pe spate pe invitati cu o intrare spectaculoasa. Poarta cu mult curaj o coafura impletita si uita de cocurile mult prea sofisticate ori buclele de Sanziana pe care cu siguranta le vei regasi la jumatate dintre doamnele ori domnisoarele invitate.

Pentru o zi oarecare va invit sa vizionati cum am reusit eu sa imi prind parul.

Apropo, mi-am lasat parul lung tocmai pentru ca sunt innebunita dupa astfel de freze.

Articole recente