O mica parte din Grecia s-a mutat in Constanta

Weekend, vreme buna, ce sa faci? Ce sa faci? Pleci in Grecia!

Mai bine pleci din Bucuresti. Unde sa te duci? La munte nu, toata tara este la munte in perioada asta, drept urmare pleci la mare.

De ce sa vezi marea doar in sezon? Este foarte frumos si in extrasezon.

constanta-restaurant-Nikos-Greek-Taverna-01Daca nu ai TripAdvisor sa iti recomande diverse restaurante si ai doar Google, intamplator ajungi la acest articol, ia-l in seama! Sunt pretentioasa la mancare si mai ales la servire. Cea mai buna mancare o face doar mama iar eu ma straduiesc sa o ajung din urma.

Asadar, am gasit Nikos Greek Taverna (http://www.nikosgreektaverna.ro/).

 

Destul de aglomerat pentru o perioada asa pustie.  Mi-a placut servirea, o domnisoara draguta m-a servit imediat. Mirosul, in schimb, din taverna cam lasa de dorit. Mancarea se gateste in fata ta, au ei sistem de ventilatie dar tot miroasa a mancarica.

Daca nu iti place treaba cu mirosul, coboara treptele si mai gasesti niste mese acolo. Este zona de nefumatori.

MANCAREA

Am comandat Souvlaki de pui si Caracatita la gratar cu garnitura de cartofi prajiti.

constanta-restaurant-Nikos-Greek-Taverna-04

 

Puiul – un pic cam fript, dar bun la bust (hormonii erau proaspeti).

Cartofii – geniali! N-am mai mancat de mult cartofi naturali intr-o „carciuma” cum le numesc eu, taiati rondele, presarati cu oregano si piper.

Tzatiki-ul – bun, cu un pic prea mult usturoi, pentru gustul meu.

Caracatita- proaspata, gatita ca la carte.

Una peste alta, daca ar fi sa dau o nota (intotdeuna am vrut sa dau note) as da nota 7. Si da, m-as mai intoarce la ei caci un lucru a fost bun, bun, bun – coniacul!

constanta-restaurant-Nikos-Greek-Taverna-02

 

Nota de plata  fost de bun simt 100 si ceva de lei – doua feluri de mancare si doua bauturi.

Articole recente