Par vopsit sanatos? Incearca vopseaua organica Mastey – video

damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-01damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-03Nu as fi crezut daca nu as fi incercat! Incearca vopseaua organica Mastey.

N-as fi crezut ca un par blond, vopsit de ani  cu diverse vopseluri profesioniste, poate ajunge la performanta dorita cu o vopsea organica! Am radacinile destul de inchise la culoare si de fel se deschid foarte usor. Pentru cine cunoaste, parul meu se deschide doar cu 6% oxidant, bine prefer 9% ca sa fie sigur.

Am tot auzit despre vopseaua organica o gramada de lucruri asa ca am zis a incerc si eu.

Jur ca e wow! Chiar functioneaza foarte bine si este totusi un produs profesional. Gama aceasta Mastey este un produs vegan suta la suta. Are o formula pura care nu ataca deloc firul de par, ba mai mult acopera si firele albe de par. Nu contine amoniac, nu contine niciun ingredient alergic. Ba mai mult daca ai un scalp sensibil te poate scapa de probleme.

Am auzit cazuri care au scapat de acele coji urate pe care le produce un scalp dificil sau cum ii spune noi popular matreata. Deci Mastey te scapa si de matreata!

damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-06

damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-09damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-11Ca sa nu mai zic de miros. Miroase demential a struguri! Nu te ustura, nu te mananca, nu se duce la spalat si nu iti mai cade parul.

Unde am gasit aceasta vopsea? La centrul Global Wellness System. Centru unde te poti rasfata si lasa pe mainile profesionistilor cu mare incredere. Locul unde ajungi „mumie” si pleci „zana” 🙂

Am avut ocazia sa o cunosc personal pe cea care a introdus acest produs pe piata romaneasca si va spun cu mandrie ca este o femeie exceptioanala. Aurelia Dumitru s-a gandit mult si a cercetat si mai mult piata inainte de a introduce acest produs in centrul Global Wellness System.

Aurelia este inginer chimist asa ca nu vorbeste prostii cand o auzi spunand cu atata incredere ca este un produs care reda viata firului de par.

damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-07

Vopseaua organica Mastey se aplica un pic diferit fata de toate celelalte produse de pe piata. Parul trebuie sa fie proaspat spalat, extrem de bine spalat si se aplica pe firul de par ud.

damiana-par-blond-vopseaua-de-par-Mastey-de-Paris-produs-organic-vegan-02

Au o gama larga de culori chiar si din cele mai trasnite, asa incat sa poata multumi orice preferinta.

Eu am ales, evident blond. Aceeasi nuanta pe care o aveam inainte insa cu mai multa stralucire. Am simtit chiar si dupa doua saptamani usurinta la pieptanat.

Vopseaua organica Mastey intra in firul de par si regenereaza fiecare celula in parte. Chiar sunt super incantata de rezultat si va las si pe voi sa va convingeti de el urmarind video-ul de mai sus.

O data testata o sa vrei sa te vopsesti mereu cu vopseaua organica Mastey!

 

Articole recente