Peria rotativa Rowenta

Peria rotativa Rowenta – un must have in casa

Nu cred ca nu exista doamnisoara sau doamna care sa nu se streseze daca parul nu ii sta bine. Stiti voi mai bine cum este faza cu „bad hair day”. Eu nu pot sa ma plang de treaba asta pentru ca am gasit cheia succesului. Nu, nu am descoperit eu de una singura ci la sfatul unei alte blonde am zis sa incerc si eu peria rotativa Rowenta.

Zis si facut. Asta se intampla in urma cu vreo 7 ani. Mi se parea destul de scumpa, era undeva la 200 sau 250 de lei si aveam impresia ca nu isi merita banii. Totusi, am zis sa o testez. Am incercat prima data peria rotativa Rowenta pe care o avea prietena mea. Eram stangace si imi incalceam parul in ea grav. Dupa mai multe zile de chin, am inceput sa prind indemanare si am inteles ca de fapt este foarte simplu sa te coafezi cu peria Rowenta.

De la 30 de minute cat imi lua sa imi usuc parul si aveam o lungime a parului cu mult mai mica decat cea pe care o am acum, am ajuns la performanta de a ma usca si coafa in acelasi timp, in doar 20 de minute.

Partea si mai misto este ca o poti folosi mai intai ca feon, apoi cu peria il finisezi in cel mai frumos si simplu mod posibil. Ii poti da volum parului, il poti intoarce in ce directie doresti si mie mi se pare ca se usuca si mai repde cu peria rotativa Rowenta.

In cazul in care va intrebati cam dupa cat timp i se strica peria, va zic eu, cel mult un an tine un cap din acela. Doar atat pentru ca perisorii pe care ii are se uzeaza si nu isi mai fac treaba in timp. Dar ai garantie la ea si o poti duce la garantie. Mai cu seama ca dupa un an, feonul cam incepe sa se incinga. Pana atunci, merge perfect. 

Ei, daca treci peste toate acestea si daca mai pui ca o poti cumpara si la oferta (urmareste ofertele aici), chiar este o investitie foarte buna. Poate fi, de altfel, si un cadou de care s-ar bucura siguuuur, cea caruia i-l daruiesti.

V-am pregatit un video ca sa vedeti cam cat de usor este sa folosesti peria rotativa Rowenta. Am rezumat cele 20 de minute in 1 minut, nu de alta dar fata mea de dimineata nu este cea mai „corespunzatoare”, iar „fata de perna” nu s-a sters de pe obraz. 🙂

Articole recente