Nici nu o sa iti vina sa crezi ce cadou am primit. Cand toate fetele primesc cine stie ce posete, pantofiori sau mai stiu eu ce vacante and stuff, eu primesc… Are o piele rigida si este usor paroasa, de o culoare alb-roze, urechi mari, botic tuguiat si patru picioare.

Iati-o pe asta, tata mi-a luat porc! Asa super cadou mai zic si eu. Nu, nu fiti invidiosi! Nu oricine primeste acest gen de cadou. Trebuie sa fii cuminte sau „cu-minte” ca sa ajungi la un asa nivel. Pana la urma un super cadou nu se refuza, in plus, daca are grija de el altcineva este si mai bine. Chiar ma gandeam unde as fi putut eu sa tin un porc intr-un apartament de bloc? Totusi, era fita! Cred ca as fi fost singura care creste un porc in apartament. Daca altii pot creste gaini, cocosi sau alte animale, eu de ce nu as fi putut creste un porc?

M-ar fi deranjat mizeria pe care ar lasa-o in urma, la cat sunt eu de obsedata de Sanytol si alte produse de curatare care si dezinfecteaza, nu cred ca as fi rezistat mai mult de o zi.

Sa iti povestesc de „Gina”, caci asa o cheama. „Ginuta virginuta” este crescuta la sol, deci e fericita. La iarna, in schimb, nu o sa mai fie atat de fericita caci va veni o vreme cand nu va mai face parte din familie. Nu am un suflet rau, nu imi doresc sa moara nici macar o musca, dar imi place macar o data pe an, traditia aceasta cu pomana porcului, cu tuica fiarta sau vin rosu fiert 🙂

Vremea de afara m-a facut sa intru in spiritul Craciunului. D-asta m-am hotarat sa iti povestesc de super cadoul pe care l-am primit 🙂 Oricum, asa cadou rar vezi si rar se intampla sa primesti. Multumesc tata ca te-ai gandit la stomacelul meu! Pana la urma decat sa cumperi carne din comert, mai bine mananci ceva eco, bio, niste carne provenita de la un animal fericit.

Si apropo, Gina are si prietena – Goaga, doua purceluse numai bune de crescut pana la Craciun.

porc