Prosecco, trebuie sa incerci varianta de la Val D’OCA

Pentru ca tot este vineri azi, m-am gandit sa iti povestesc despre o bautura care se preteaza perfect intr-o seara de socializare. Merge langa un platou cu branzeturi fine, langa un peste bine gatit ori in prezenta unui desert delicios. 🙂

Le Rive Di Colbertaldo, Valdobbiadene, Val D’OCA

Nu imi plac bulele, bauturile cu bule mai exact, dar cu acest prosecco am trait „dragoste la prima vedere”. Mai bine zis la prima degustare. Le Rive Di Colbertaldo de la Val D’OCA este un prosecco pe principiul „prea bun, prea ca-n Italia”. Parfumul lui a improspatat toata incaperea o data ce am deschis sticla. Apoi, o data ce a ajuns la temperatura optima, notele de flori albe, migdale si mere galbene iti gadila palatinul. Le Rive Di Colbertaldo – Valdobbiadene de la Val D’OCA, este un prosecco pe care il pot bea foarte bine si barbatii. Este extra dry si are un gust puternic, dar si suplu in acelasi timp.

M-am indragostit in mod special de acest prosecco de la Val D’OCA datorita bulelor fine. Nu este un vin spumant intepator, ca alte bauturi care iti strepezesc dintii. Aroma fructoasa este atat de supla incat te indragostesti de la prima inghititura.

rive-di-colbertaldo-val-doca-valdobbiadene_resize

De fiecare data cand bei un prosecco bun, parca simturile ti se aprind si pari ca traiesti intr-un film italian iar scenta ta este cea in care te afli la o petrecere nobila. Val D’OCA m-a facut sa simt o satisfactie suprema. Starea de bine m-a cucerit instant si automat m-a facut sa ma gandesc la vacante. Atitudinea pe care ti-o insufla un pahar de prosecco este de neegalat. Esti asa, ca o diva transpusa intr-un timp trecut, plin de stil si rafinament.

Sunt cam melancolica din cauza acestui prosecco. Ma ajuta si vremea de afara. Nu stiu de ce, dar toamna imi da o stare de beatitudine si visare. Visez la un city break linistit, plin de imagini frumoase. Intr-un oras cu o arhitectura frumoasa eventual baroca si multe culori frumoase.

Revenind la prosecco-ul nostru Val D’OCA, Le Rive Di Colbertaldo – Valdobbiadene, Anca Parvulescu de la Freya Production m-a convins ca trebuie sa incerc aceasta bautura pentru ca nu voi fi dezamagita. Chiar nu am fost dezamagita asa ca, m-am hotarat sa iti impartasesc si tie trairile mele cu privire la aceasta bautura limpede galbuie.

 

Articole recente