Rasfat, rasfat si iar rasfat! Descopera relaxarea…

Cum am descoperit relaxarea minții si a sufletului? Nu radeti, o cada plina cu apa si multa sare de baie cu miros imbietor. Stiu, o sa spuneti ca nu are cum sa te ajute, dar va asigur ca va inselati. Orice tine de rasfatul sinelui este bine venit si trebuie incercat cu orice pret. Mie imi este extrem de greu sa stau in acelasi loc vreme de 30 de minute sau mai mult. Asa ca, sa stau intr-o cada, este cu atat mai dificil pentru mine. In plus nici nu suport apa fierbinte, de preferat este sa faci o baie fierbinte mai ales dupa o saptamana ingrozitoare. Eu potrivesc apa, sa nuf ie nici prea fierbinte dar nici rece.

Sare de baie | Produse Flor de MayoO sa fii fascinata de beneficiile pe care le poate avea asupra ta o baie fierbinte. Asa ca urmareste cele de mai jos ca sa te convingi de ce e bine sa faci baie calda:

  • eliberarea tensiunii psihice
  • eliminarea toxinelor
  • hidratarea pielii
  • prevenirea racelii si a gripei
  • imbunatatirea circulatiei sanguine

Daca pui si ceva sare de baie in cada, iti recomand una de la Flor de Mayo cu extract de trandafiri. Ceva deosebit cu un miros imbietor. Mai ales acum ca a venit vara, e mai mare placerea sa simti mirosul trandafirilor la tine in baie. Nu mai ai nevoie de nicio lumanare parfumata ori cine stie ce odorizant, mirosul este atat de frumos si persistent incat vreo doua zile dupa, baia miroase ca o gradina de trandafiri.

Mirosul tradafirilor ajuta mult psihicul. Ajuta la destresare si la o relaxare totala. Stiti voi mai exista si o terapie prin mirosul. S-a dovedit stiintific ca anumite mirosuri sunt cu adevarat benefice organismului.

Am găsit aceasta sare de baie la Atelier Douse si sunt foarte incantata de ea.

Iar dupa baie, mai merita pielea ta inca un mic rasfat. Aplica un lapte de corp iar pielea ta iti va multumi. Nu trebuie ceva foarte gras, mai cu seama ca senzatia de piele lipicioasa nu este tocmai placuta. Un lapte de corp este suficient cat sa hidratezi intr-un mod frumos trupul.

Relaxare placuta, gagici!

 

 

Articole recente