Relaxare totala cu un masaj bine facut

Evident si eu iubesc masajul! Cred ca un masaj bun este bine venit oricand, la orice ora.

Norocul meu este ca am prieteni care stiu cu adevarat cu ce se mananca meseria asta. Bine, exagerez. Miki se pricepe la muuulte lucruri dar cum face ea masaj facial, caci despre el este vorba, nu face nimeni. Proaspat venita in tara, si la fel de „proaspat” plecata, n-am putut sa ma abtin sa nu o solicit si eu. I-am fuart un pic din timpul scurt petrecut in tara pentru relaxarea mea. Vai, ce profitoare sunt :))

damiana paun - masaj facial

Asa se face ca am avut parte de un moment de relaxare totala! Manutele ei micute, na la 1,60 cm si un biscuit, nu putea sa aiba niste maini de „Guliver”. Mi-a facut cel mai bun masaj ever. Ei, vedeti voi, masajul asta nu poti sa il faci chiar oricand, oricum, ca el sa fie perfect. Tine mult de energia pe care o ai maini, tu, cel care faci masaj, De la tine porneste totul. Maseur-ul trebuie sau asa se presupune ca trebuie, sa aiba o energie in maini pe care nu o are oricine. Nu, nu este vorba de forta. Si ea conteaza insa, mai importanta este energia. Poti doar sa atingi un pic, dar daca energia este buna, jumatate din masaj este deja realizat.

Revenind la manutele lui Miki – toata treaba se produce cu niste miscari foarte bine studiate si bineinteles, calculate. Masaj, masaj dar daca nu stii cum sa tii degetele, podul palmei sau cat de tare, repede sa apesi, sa te misti, n-ai un „client” fericit.

In toata povestea asta este la fel de importanta si crema/ uleiul pe care il folosesti. Mai ales cand vine vorba de masaj facial, conteaza mult produsul pe care il pui pe piele. De preferat este sa ai o crema speciala de masaj. Daca nu o ai in dotare, incearca cateva picaturi de ulei de cocos. Credeti-ma face minuni!

ulei de cocos presat la rece solarisEu am inceput sa folosesc ulei de cocos pe fata in loc de crema, de vreo 2 saptamani si pot spune ca fata mai neteda si mai hidratata, n-am avut niciodata! M-am dus la plafar si am cerut: „Dati-mi si mie ceva de cocos pentru fata”. Doamna draguta mi-a recomandat ulei de cocos de la Solaris. O cutiuta micuta iar doamna a specificat „Sa stii ca este foarte bun, eu am inlocuit crema de fata cu uleiul de cocos si este fabulos”. Eu am zis: ” Eh, ce sa zica si ea… Vrea sa isi vanda marfa”. Vedeti voi, nu a fost doar marketing. Chiar functioneaza uleiul asta de cocos. Am si un ten destul de sensibil, deh, o sensibila.

De cand il folosesc, am scapat e iritatii, usturimi, pete. Incercati si voi, in plus, sunt multe alte produse de la Solaris care sunt extraordinare, va povestesc eu despre ele in curand.

Mi-a facut Miki un masaj care m-a relaxat total! In doar 20 de minute, nu mai am nevoie de nimic o saptamana. Bine, recunosc, as vrea relaxarea asta in fiecare zi, dar na’, nu se poate.

V-am pregatit un mic video, pe repede, ca sa nu-i furati toate miscarile.

Kisseesssss :*

Articole recente