Sa gatimTort cu crema mascarpone si ciocolata Milka de Damiana 5 min read0 0 Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on Reddit Share on Pinterest Share on Linkedin Share on Tumblr Dulciurile… Cred ca nu se poate abtine nimeni de la ele. Sau sunt zile in care hai, fie, te abtii, dar dupa – mananci dublu.Tort cu crema mascarpone si ciocolata Milka sau prajitura nu este cel mai dulce desert din lume. Va conving imediat.Ingrediente blat:Blatul este un pandispan, de fapt. 6 oua 6 linguri de faina 6 linguri de zahar brunBati albusurile spuma cu un varf de sare (secretul spumei este sa fie ouale calde).Dupa ce spuma s-a intarit suficient, incorporezi faina treptat, apoi galbenusurile si zaharul.Tava de tort (preferata mea, cea de 28 de cm) , o imbraci cu o hartie de copt.Cuptorul sa fie incins bine in prealabil la 160 – 170 de grade.Toata compozitia o pui la cuptor vreme de 30-40 de minute in functie de cuptor.Un mic tips – cand compozitia a fost destul de smantoasa am adaugat si o lingurita de scortisoara dar si un strop de esenta de rom.Creama pentru Tort cu crema mascarpone si ciocolata Milka O cutie de mascarpone 250 de grame (eu o prefer pe cea de la Mega Image) O cutie de frisca lichida ( Hulala, mi se pare cea mai buna) O lingura rasa de zahar brun sau zahar- dupa gustCu mixerul bati frisca si zaharul, cand s-au intarit incorporezi si branza MascarponeBlatul se lasa la racit dupa care iei o scobitoare si faci cateva gauri peste tot in el.Am descoperit si un topping de caramel de la Casino care este minunat.Am amestestecat o lingura de caramel cu 50 ml de lapte pana s-a format un sirop. Am pus peste blat , suficient cat sa fie usor insiropat.Apoi, crema Mascarpone, uniform pe desupra si la final „cireasa”.O ciocolata Milka cu alune, rasa. Am invelit crema Mascarpone cu ciocolata rasa, destul cat sa acopere toate portiunile albe.Cam asta este tot, a durat 40-45 de minute, iar rezultatul a fost laudat.Incercati si voi Tort cu crema mascarpone si ciocolata Milka! Facebook Comments Booking.com