Ulei de argan – un aliat de nadejde impotriva imbatranirii

Nu ca mi-ar fi frica de batranete sau de faptul ca as putea avea pielea stiti voi, mai … imbatranita. Nuuu, niciodata asa ceva! NOT! Normal ca ma gandesc cu groaza ca la un moment dat este posibil sa ajung sa am o piele „zbarcita”, scuzati cuvantul dur, dar asa este. Normal ca toate ne dorim sa fim vesnic tinere si frumoase.

Ca sa nu ajungem sa plangem in pumni ca nu am facut ce trebuia, cand trebuia, va propun sa luati masuri aprige din timp. Eu, de pilda, m-am apucat sa folosesc cam tot ce se poate folosi pe piele dar sa contina ulei de argan.

Am descoperit un lapte de corp si un gel de dus cum e vorba aceea „de toti banii”. Doua produse foarte bune care intra rapid in piele, ma rog, mai putin uleiul in sine, dar seara cand ajungi acasa, dupa dus, cand poti sta „cu burta-n sus”, poti aplica fara grija ulei de argan. Mai tarziu, dupa ani si ani … cum spune cantecul, pielea iti va multumi. Mai mult de atat, fiecare atingere o sa fie mai fina iar cat despre pori, aceste doua produse de la Flor de Mayo nu incarca porii.

Ulei de argan - un aliat de nadejde impotriva imbatranirii - produse flor de mayoAtelier Douse are mult mai multe produse care contin extract de argan. Pachetul din poza de mai sus poate fi bun si de cadou. Arata foarte dragalas iar o doamna sau o domnisoara ar fi fericita sa primeasca un astfel de pachet. De ce sa folosim produse cu extract de argan? Uleiul de argan contine vitamina E, antioxidanti puternici, regenereaza si hidrateaza pielea. Mai mult de atat , este un bun luptator impotriva problemelor circulatorii, un bun antiinflamator si ajuta mult pielea in cazul in care sunt prezente iritatii din cauza razelor ultraviolete. Asadar, dupa cateva ore bune de stat la soare, foloseste cu incredere o crema de hidratare sau ulei in sine, de argan.

 

Articole recente