N-am crezut ca in Dubai ai atat de multe lucruri de facut, de vazut si atatea de invatat.

Mi se parea o destinatie pe care trebuie sa o vizitezi macar o data in viata si nu mai mult de 3 zile. 

Mi se pare complicata cultura si regulile pe care este cam musai sa le respecti o data ce ai ajuns acolo. Ei bine, dupa ce am luat parte la un eveniment cu adevarat frumos unde am aflat atat de multe lucruri extraordinare despre Dubai, mi-am schimbat total parerea. 

Abia astept sa ajung in Dubai si asta pentru ca este un oras in care chiar ai ce face. Exceptand zonele comerciale, prea mult stiute de toata lumea, chiar poti sa faci o gramada de alte activitati. 

Stii cum e, pana nu ajungi aintr-un loc ca sa iti poti exprima o parere  obiectiva, poti doar sa te convingi din imagini de ce ar trebui sa aduni amintiri dintr-o destinatie anume.

Am sa incep prin a te ruga sa iti rapesti un minut din viata ta pretioasa si uita-te la primul video despre Dubai. Este mult mai explicit decat daca ti-as scrie eu pagini intregi.

Cu siguranta ca iti place si mancarea. Sunt convinsa ca peste tot pe unde ai fost in lumea asta larga ai avut curiozitatea sa testezi cateva mancaruri din gastronomia traditionala. Ei bine, in Dubai chiar poti sa iti satisfaci papilele gustative. Au atatea delicatese pe care nu ai ocazia sa le simti gustul decat acolo unde se fac cel mai bine. Pe principiul cele mai bune sarmale mama le face, asa e si cu Dubai-ul. Cea mai buna mancare arabeasca, libaneza „ca la mama acasa” este bineinteles in Dubai. 

Tot ce ai mancat prin oras la diverse restaurante cu specific arabesc ori libanez sunt destul de departe de adevar. 

Pe de-o alta parte vrei distractie! 

Parca o vacanta fara distractie nu are farmec. Mai nene, am vazut niste parcuri de distractii si niste activitati de care le poti avea parte in Dubai, bineinteles, daca esti si pasionat de astfel de lucruri, cum n-am vazut oriunde. 

In mintea mea, credeam ca in Dubai te duci doar la shopping si sa mai vezi cateva cladiri renumite si cam atat. Foarte superficiala in gandire cand mi se propunea aceasta destinatie de vacanta. Ei bine, acum, de cand am aflat prin prisma evenimentului „Gala Dubai”, ca sunt atatea lucruri de facut si de vazut in acest oras, am trecut pe lista „must see”. 

A si mai e o chestie. In afara faptului ca poti face o gramada de sporturi si te poti relaxa ore bune in parcurile de distractie sau la spa-uri, Dubai este o destinatie exceptionala pentru familii. Vacanta in familie petrecuta in Dubai cu siguranta ca va fi vacanta despre care le vei vorbi nepotilor peste ani si ani. 

Fiecare pretentie va fi cu siguranta satisfacuta de aceasta destinatie de vacanta.