Vacanta in Malta

Anul acesta am ales ca destinatie de vacanta Malta. Initial nu stiam nimic despre tarisoara asta. Zic tarisoara pentru ca masoara aproximativ 300 de km toata. Daca te straduiesti un pic si nu prea stai locului, intr-o saptamana o vezi pe toata. Partea frumoasa este ca nu vei regreta deloc ca ai ales Malta ca destinatie de vacanta. Fie ca esti cu familia, iubitul ori cu prietenii, Malta va satisface toate gusturile.

8836

Am ales un sejur prin BestTourism si pot sa iti spun ca am facut cea mai buna alegere. Am avut asistenta turistica in limba romana, am avut parte de cele mai bune si corecte informatii fara sa stau sa imi bat capul cu diverse cautari pe Google.

Mai mult de atat, mi-a placut ca ghidul chiar s-a interesat daca este ok cazarea, a sunat in camera de hotel, m-am si speriat cand a sunat telefonul :”Oare cine sa fie?”. Ca mai apoi sa raman placut impresionata ca ghidul si-a facut treaba exceptional de bine. Mentionez ca ghizii, au fost mai multi avand in vedere ca am facut parte dintr-un grup de 160 de oameni, ghizii au fost de la Malta Travel, o agentie care te respecta.

Vacanta Malta

Am stat intr-un hotel de 4 stele „Riviera Resort & Spa”, un hotel dragut, destul de curat, mare cu suficiente facilitati incat sa stai sa te si relaxezi. Noi am ales o vacanta doar cu mic dejun inclus, asta pentru ca imi place sa incerc restaurante cu meniuri diferite.

9613

Hotelul este pozitionat in Mellieha, un orasel cu doar un pic peste 7000 de locuitori dar cu una dintre cele mai mari plaje intinse cu nisip fin. Daca vrei sa stai la plaja, la mare, la soare, alege Mellieha ca locatie de baza. Ca sa ajungi la o adancime a apei ceva mai mare trebuie sa mergi in jur de 100 de m in larg, cam ca la Mamaia, la noi.

9556

8897In cursul saptamanii sezlongurile de inchiriaza cu 3 euro, ai umbrela si exista si toalete, dar si restaurante pe plaja.

Pentru a pleca de la hotel, in cazul in care nu vrei sa inchiriezi masina, poti folosi autobuzele lor. Singura problema este ca transportul in comun nu e chiar la minut cum scrie pe program. In schimb costa putin. 2 euro costa un bilet si te poti plimba vreme de 2 ore cu el, te poti urca dintr-un autobuz in altul si doar arati biletul vreme de 2 ore.

Au chiar si transport de noapte care circula vinerea si sambata.

Revin cu informatii despre ce am facut, ce am vazut si ce am degustat specific maltez, in urmatoarele articole.

 

Articole recente