Weekend la Rucar – Cabana Valea Haiducilor – check

Am vrut la Cabana Valea Haiducilor, na! In caz ca nu stiai asta deja, sunt blonda suprema! Cand zic blonda suprema pot adauga super suprema! Am zis sa ma fac de ras chiar la toata lumea, nu de alta, dar se pare ca se poate invata din experientele mele penibile.

Pai, cum sa iti zic, am plecat la Rucar, mai exact spre Cabana Valea Haiducilor. Sau ma rog, asa credeam eu. Trebuia sa fie o surpriza. Blonda suprema si ochelarista s-a gandit ca nu o face pe ea un drum de doua ore si un pic… Poate blonda! Duce!

Intre filmari am echipat masina corespunzator 🙂 am lasat-o la service sa ii puna cauciucurile de iarna. Am terminat treaba si fugi repede arunca si 3 haine intr-o geanta. Check! Si treaba asta. „Minte-ti prietena cea mai buna ca nu vii la munte, e noapte si e tarziu…”. Check si asta!

Si pune-te la drum. Check! Pun Waze-ul ca nu cumva sa gresesc drumul. Pe Waze imi spune ca fac mai mult, ce zic eu:”Eh, o fi aglomerat si d-aia zice cu o ora mai mult”. Imi vad de treaba. Si conduc, si da-i pe drum cu toti nebunii care se grabeau mai ceva ca mine cand, deodata, senzorul in bord ca am pana. Fuck! Ce fac acum? Pe autostrada fiind spre Pitesti. Repet, asa m-a luat Waze-ul. Opresc la prima benzinarie, rog un baiat sa imi faca presiunea. Aici alta belea ca nu stiam ce mi-a pus la service aer sau azot. Ma rog, da-i cu aer nene, nu mai conteaza. Nu aveam nicio pana. O eroare ca am schimbat rotile. Pfiu! Slava cerului! Merg mai departe. A, tine minte ca am plecat la 19:30 din Bucuresti.
cauciucuridirect.ro
Si merg, merg, merg…Tot am vorbit la telefon ca na, ce sa fac si eu singura in masina. Cu handsfree, don’t worry! Merg si iar merg cand…e sa vezi… Blonda suprema da lovitura! M-AM TREZIT PE VALEA OLTULUI! Daca stii tu OMV-ul de pe Valea Oltului. Da! Chiar la acela. Nu ma intreba cum. Pur si simplu.

Ma uit pe Waze, pe Google, pe toate aplicatiile si constat ca mai exista o Cabana Valea Haiducilor pe langa Sibiu. Nu mai puteam de nervi, normal. Dar…ce sa fac, mi-am facut-o cu mana mea. Graba strica treaba! Mereu ma grabesc , ma precipit, ma agit, ma enervez si uite unde ajung. Ajung sa fac 260 de km in plus, aiurea, noaptea, singura in masina.

Intorc, ce sa fac. Bag adresa corecta. Bine, si eu blonda, puteam sa bag in Waze de la bun inceput Rucar, dar , na … GRABITA! Ce sa zic, s-a dus toata surpiza. Am alarmat toti prietenii care erau la Cabana Valea Haiducilor, pentru ca, normal ca a trebuit sa-i sun sa le spun cat de blonda super suprema sunt.

Nu iti mai spun ca m-am pierdut iar pe niste drumuri pe care n-am fost in viata mea, ca m-am trezit cu drum forestier si a trebuit sa intorc, ca accident, politie, drum inchis… Multe obstacole pe drum. Si nu glumesc. Chiar da, atat de norocoasa sunt.

Am ajuns intr-un final in Rucar. Din Rucar, de la Profi mai exact, au venit sa ma ia. Le-a fost frica sa nu ma ratacesc iar. Si bine au facut ca au venit, pentru ca drumul pana la Cabana Valea Haiducilor nu e chiar ce credeam eu. Nu e asfaltat si problema e ca la un moment dat se pierde semnalul. Bye, Bye semnal la telefon. Asa ca daca te-ai pierdut, la revedere! Mai bine te intorci in Rucar. Am ajuns la Cabana Valea Haiducilor pe la 02:00 noaptea, chiar mai bine.

Weekend la Rucar - Cabana Valea Haiducilor - check Weekend la Rucar - Cabana Valea Haiducilor - check rucar-cabana-valea-haiducilor-3rucar-cabana-valea-haiducilor-4

Ce sa zic … Daca vrei sa ajungi la aceasta locatie fa bine si ia aminte ca in Google sau in Waze nu este inca indexata si s-ar putea sa ajungi la o alta locatie cu aceeasi denumire.

A doua zi in schimb m-am bucurat din plin de peisaj, aer curat si NO SIGNAL! Great. Minunat. Cazarea … Ok.

PS. Va multumesc dragi prieteni, ca m-ati asteptat si suportat mai ales a doua zi cand v-am obligat sa mergem la pas, pe munte, vreo 7 km. 🙂 Multumesc!

 

Articole recente