Ai grija de tine!

Daca tu nu ai grija de tine, atunci cine? Tu trebuie sa ai grija de tine, nu altcineva. Toti cei care pretind ca te ajuta, de fapt nu o fac din toata inima. Doar familia iti vrea binele, intotodeauna si sa nu uiti asta niciodata. 

Apara-ti spatele cu toate armele tale. Fii precaut in orice circumstanta si nu da niciodata totul pe tava din prima. Citesc mai nou o carte care mi-a reamintit ca trebuie sa am eu grija de mine mai intai de toate, si nu zice rau. Daca stau sa ma gandesc prea putin mai avem grija noi de noi. In permanenta avem grija de altii. Incercam sa ii multumim, sa le facem pe plac, sa ii facem sa rada, sa se simta bine si cam uitam de noi. Nu de alta, dar rasplata sau mai bine zis, multumirea pe care o asteptam… Este ceva de neatins. Asteptam multumire si? Si primim… fix…! Ma rog, nu vreau sa fiu rea. Nu in toate cazurile este la fel, si cu atat mai putin atunci cand de fapt nu ai asteptari. Nu trebuie neaparat sa astepti multumiri. Multumirea vine din sufletul tau stiind ca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a fi linistit.

 Ai grija de tine! 

In permanenta trebuie sa ai grija de tine pentru ca tu contezi cel mai mult. Ai grija de spatele tau pentru ca el iti duce greul si el te ajuta in mare parte din situatii. Suntem facuti sa ne adaptam situatiilor prin propriile puteri asa ca nu mai cauta raspunsuri in stanga si in dreapta. Raspunsul este in tine. Fericirea, buna dispozitie? Tot in tine sunt, mai exact pe umerii tai. Da-le sansa sa te poarte pe cele mai inalte culmi fara sa mai astepti din exterior sa isi faca prezenta in viata ta. 

Tu contezi mai intai de toate, asa ca watch your back.