Acasa Intrebari intrebatoare Ai grija de tine! Watch your back

Ai grija de tine! Watch your back

4 min read
0
0
ai grija de tine

Ai grija de tine!

Daca tu nu ai grija de tine, atunci cine? Tu trebuie sa ai grija de tine, nu altcineva. Toti cei care pretind ca te ajuta, de fapt nu o fac din toata inima. Doar familia iti vrea binele, intotodeauna si sa nu uiti asta niciodata. 

Apara-ti spatele cu toate armele tale. Fii precaut in orice circumstanta si nu da niciodata totul pe tava din prima. Citesc mai nou o carte care mi-a reamintit ca trebuie sa am eu grija de mine mai intai de toate, si nu zice rau. Daca stau sa ma gandesc prea putin mai avem grija noi de noi. In permanenta avem grija de altii. Incercam sa ii multumim, sa le facem pe plac, sa ii facem sa rada, sa se simta bine si cam uitam de noi. Nu de alta, dar rasplata sau mai bine zis, multumirea pe care o asteptam… Este ceva de neatins. Asteptam multumire si? Si primim… fix…! Ma rog, nu vreau sa fiu rea. Nu in toate cazurile este la fel, si cu atat mai putin atunci cand de fapt nu ai asteptari. Nu trebuie neaparat sa astepti multumiri. Multumirea vine din sufletul tau stiind ca tu ai facut tot ce ti-a stat in putinta pentru a fi linistit.

 Ai grija de tine! 

In permanenta trebuie sa ai grija de tine pentru ca tu contezi cel mai mult. Ai grija de spatele tau pentru ca el iti duce greul si el te ajuta in mare parte din situatii. Suntem facuti sa ne adaptam situatiilor prin propriile puteri asa ca nu mai cauta raspunsuri in stanga si in dreapta. Raspunsul este in tine. Fericirea, buna dispozitie? Tot in tine sunt, mai exact pe umerii tai. Da-le sansa sa te poarte pe cele mai inalte culmi fara sa mai astepti din exterior sa isi faca prezenta in viata ta. 

Tu contezi mai intai de toate, asa ca watch your back. 

Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
 • Ai, n-ai mingea, tragi la poarta

  Ai, n-ai mingea, tragi la poarta Uneori se aplica si vorba aceasta. Evident ca daca vine d…
 • sony xperia xz

  Sony Xperia XZ * Review

  Sony Xperia XZ , un telefon la nevoie se cunoaste! Am incercat de-a lungul timpului cam to…
 • Sa ne’amintim * Poetul

  “Sa ne’amintim”, spune poetul. Nu este la indemana oricui sa compuna, in…
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Intrebari intrebatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cititi si

Caracter trebuie sa ai in orice circumstanta

Caracter trebuie sa ai in orice circumstanta Stii tu vorba ai cu cei “7 ani de acasa…