Asa a fost sa fie * De cate ori ai auzit asta?

Asa a fost sa fie… De cate ori ai auzit asta?

Mai exact, cat de des folosesti – „asa a fost sa fie”? Cu totii avem obiceiul de a folosi expresia aceasta si totusi… Asa a fost sa fie ca tu sa te afli intr-un loc unde s-a intamplat un lucru anume?

Asa a fost sa fie ca tu sa intalnesti persoana care astazi iti este cel mai bun prieten? Nu, nu cred asta. Cred ca nimic nu e asa de simplu.

Cred ca puzzle-ul este aranjat pas cu pas, miscare cu miscare de catre o inteligenta si o putere mai mare decat a ta.

Stii… uiti sa multumesti! Uiti sa multumesti pentru fiecare clipa, fiecare moment, fiecare respiratie, zambet, lacrima, mangaiere si asa mai departe. Uiti si uit pentru ca am impresia ca totul „asa a fost sa fie”.

De fapt si de drept, de undeva de sus, fiecare miscare este controlata. Nimic nu este intamplator. Nimic nu este la voia intamplarii si cu siguranta ca fiecare dintre noi avem un scop in viata asta.

Faptul ca ai scapat cu viata dintr-un moment nefericit, nu cred ca este tocmai intamplator. Cred ca inca mai ai ” treaba” pe pamant. Neah, inca nu este momentul sa pleci departe. Asa ca incearca sa te bucuri mai mult si sa multumesti pentru fiecare rasuflare sanatoasa de care ai poarte!

Fii mai bun si respecta-l pe cel de langa tine. Incearca sa nu mai tragi concluzii pripite si lasa-ti interlocutorul sa vorbeasca pentru a-l intelege cu adevarat.

Pentru tine poate parea o aberatie ceea ce spune, dar daca el crede in aberatia lui, lasa-l sa se bucure si apoi schimba-i axul.

„Asa a fost sa fie”… A fost sa fie ca tu sa iti poti indeplini datoria pe acest pamant. Poate ca menirea ta este sa ii faci pe altii sa rada, pe ceilalti sa ti se confeseze iar pe majoritatea sa te condamne pentru ca, poate, esti un pic „diferit”. Fiecare are dreptul la viata si la gandirea proprie! Nu mai incerca sa schimbi oamenii pentru ca nimeni nu se schimba pentru ca asa iti doresti tu. Cu totii ne schimbam in functie de simturi, dorinte si nevoi.

Nu uita ca si tu, eu, el, ea suntem oameni, indiferent de nationalitate, religie, etnie si asa mai departe. Cu totii avem dreptul la viata si la o viata frumoasa! Timpul este scurt…

Articole recente