ascunde radacinile

Ascunde radacinile nevopsite

Ascunde radacinile nevopsite! Este foarte simplu. Poate mai ai un pic pana a ajunge la salon ca sa fii fresh. Si totusi, nu esti adepta noului stil de vopsit, acela practic, nevopsit. :)) Eu prefer varianta parului vopsit de la radacina pana la varfuri, sincer.

Asa ca am tehnicile mele de a ascunde radacinile atunci cand au crescut si mai am totusi, o saptamana pana la vopsit. Sincer mi-e jena. Mi-e jena cand se vad radacinile crescute. Si nici nu m-as vopsi mai devreme de o luna pentru ca mi-e teama sa nu imi stric parul. Stiu, exista variante de vopseluri care nu iti ataca firul de par. Dar, parca, tot pentru linistea mea, tot la o luna imi vopsesc radacinile. Asa ca uneori este nevoie sa apelez la variante, artificii, pentru a ascunde radacinile crescute. Sunt si destul de inchise la culoare, cu alte cuvinte, inestetice.

Asa ca am descoperit o impletitura care ma scapa de grija pentru o zi. Evident ca nu pot sa port o saptamana intreaga aceeasi coafura asa ca sunt nevoita sa inventez alta si alta, in fiecare zi. Hai, fie nu chiar in fiecare zi.

Bine, aceasta varianta de impletitura este potrivita pentru orice zi, pana la urma. Cand ti-ai face ceva si totusi, nu ti-ai prinde tot parul, poti incerca aceasta varianta.

In plus, daca esti intr-o zi in care adopti o atiutudine copilaroasa, este la fix. Merge la fel de bine si intr-o zi in care vrei doar sa fii „dragalasa”.

Aceasta impletitura, coafura, se face rapid si nici nu ai nevoie de cine stie ce accesorii pentru a-ti prinde parul. Nici de fixativ nu este nevoie. Lasa firele rebele in voia lor. „Asa este modelul”- daca te intreaba cineva.

Ascunde radacinile crescute in doar 2 minute sa zic.  Filmuletul este un pic pe „repede inainte” asta ca sa nu te plictisesti vizionandu-l. Dar, crede-ma ca mai mult de 2 minute nu stai in fata oglinzii ca sa iti prinzi o suvita de par, pana la urma.

Have fun. Fii creativa!

Check hair tutorial for more.

Articole recente