Acasa Intrebari intrebatoare Atentia se castiga nu se cuvine

Atentia se castiga nu se cuvine

4 min read
0
0

Atentia se castiga nu se cuvine

Sa atragi atentia, sa fii tu atentia sau sa oferi atentia ta cuiva, in nicio varianta nu se cuvine ca atare treaba asta.

Atentia se castiga nu se cuvine

Si zic asta pentru ca nu orcine, orice sau oricand, atentia este meritata pe deplin. Uneori trebuie sa depui eforturi marete pentru a ajunge acolo unde iti doresti. Asa si? Este greu, da este. Dar daca iti doresti cu adevarat un lucru si stii ca iti face bine, stii ca este ceea ce iti va completa intr-un fel sau altul, intregul, pai fa bine si lupta pentru „atentia” pe care ti-o doresti.

Suntem obisnuiti sa avem totul de-a gata si daca nu ne iese ne bosumflam ca niste copiii mici care nu au in brate jucaria pe care si-o doresc.

Pai, asa ne-a stat vorba? Nicidecum. Vrei ceva, vrei sa fii tu in prim plan? Fa ceva in privinta asta! Scoate-ti cele mai bune arme si fa ce trebuie sa faci daca merita sa faci. Daca nu, stai in banca ta si gaseste-ti alt punct de interes.

Am auzit de curand o povestioara si m-a frapat. Cumva, fara sa ne dam seama, avem impresia ca facem foarte mult si cand colo, de fapt, nu facem nimic pentru a avea ceea ce ne dorim. Si atunci te intreb eu pe tine, tu cel/ cea care consideri ca faci multe: Chiar faci multe? Pentru a-ti atinge scopul? Nu cred, din moment ce scopul nu iti este impartasit.

Fa mai mult fara sa consideri ca ai facut prea mult si, de fapt, nu mai cantari cat de mult sau putin ai facut. Cred ca niciun luptator nu este mai satisfacut ca atunci cand stie ca, in final, castigul i-a fost atribuit dupa o munca pe masura.

Atentia se castiga depunand ceva efort, doar daca miza intr-adevar merita toata munca.

Facebook Comments
Booking.com
Încărcați mai multe articole înrudite
Încărcați mai mult de Damiana
Load More In Intrebari intrebatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cititi si

Raspunsuri pentru toate nevoile tale – Astrologie

Raspunsuri pentru toate nevoile tale – Astrologie – Nicoleta Ghiris Cauti rasp…